Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Verhuizing Spijkenisse

U vond Seniorenhulp Nederland toen u op internet zocht naar een ervaren en betrouwbaar bedrijf dat een verhuizing kan regelen naar Spijkenisse. Wij richten ons voornamelijk op het verhuizen van ouderen, maar ook van mindervaliden. U kunt niet alleen voor een verhuizing naar Spijkenisse bij ons terecht, ook Hoogvliet, Rhoon, Brielle, Hellevoetsluis, Nieuw/Oud-Beijerland en omgeving behoren tot ons werkgebied. Bij ons kunt u alle werkzaamheden laten verrichten die voorkomen bij verhuizingen, van in- en uitpakken tot renovatie van een badkamer of keuken. Wij nemen alles uit uw handen om u te ontlasten en de verhuizing soepel te laten verlopen.

Wie zijn wij?

Seniorenhulp Nederland is een echt familiebedrijf en wordt inmiddels door de tweede generatie met veel passie gerund. Onze werkwijze onderscheidt zich van reguliere verhuisbedrijven doordat we meerdere disciplines beheersen. We kunnen aan bijna al uw wensen gehoor geven. U bent volstrekt vrij in de keuzes van het werk dat u door ons of derden wilt laten uitvoeren. We werken regelmatig samen met vakmensen die door de klant zijn ingeschakeld. Wij beperken ons niet alleen tot een verhuizing naar Spijkenisse. Bij ons kunt u terecht voor het totaalpakket. Van het uitvoeren van kleine en grote klussen, zoals het renoveren van de keuken en het sanitair, schilderen, behangen en stofferen, het laden en lossen en in- en uitpakken van uw bezittingen. Uw woning wordt conform uw eigen wensen volledig ingericht en de oude woning wordt geheel leeg en schoon opgeleverd.

Uw wensen

Om uw wensen te bespreken komen we graag geheel vrijblijvend bij u langs. We lichten graag toe wat wij voor u kunnen doen en we bespreken dan ook wat u van ons verwacht en wat u eventueel zelf wenst te doen bij uw verhuizing naar Spijkenisse. Daarna maken wij een gedetailleerde offerte zodat u snel weet waar u financieel op moet rekenen.

Ons belangrijkste uitgangspunt is altijd dat wij er alles aan doen om uw verhuizing naar Spijkenisse soepel en veilig te laten verlopen. Dat doen we door u een totaalpakket aan te bieden. We zetten graag nog eens op een rijtje wat we allemaal voor u kunnen betekenen:

 • We plannen de verhuizing en nieuwe inrichting van uw woning;
 • De te verhuizen goederen worden geselecteerd;
 • Overbodige, waardevolle objecten worden onafhankelijk getaxeerd en in goed overleg ingebracht bij een erkend veilinghuis.
 • Overbodige objecten worden afgevoerd naar kringloopwinkels of een afvalverwerker;
 • Al het gewenste kluswerk, zoals renovatie, schilderwerk, stoffering wordt uitgevoerd;
 • Alle te verhuizen objecten worden zorgvuldig ingepakt;
 • Grote meubels, klokken en lampen worden gedemonteerd en zorgvuldig verpakt;
 • De woning wordt ingericht op basis van de oude thuissituatie;
 • De kasten worden opgebouwd en desgewenst ingeruimd;
 • Lampen, foto’s en schilderijen krijgen een plekje aan de muur, natuurlijk waar u dat wilt;
 • De woning wordt gezellig en goed bewoonbaar gemaakt zodat u zorgeloos kunt intrekken;
 • De oude woning wordt opgeleverd volgens de eisen en verwachtingen van de verhuurder, woningbouwvereniging, makelaar of nieuwe eigenaar;
 • De adreswijziging en het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten worden samen met u administratief geregeld.

Extra mogelijkheden

Zijn er zaken die ontbreken in ons bovenstaande pakket? Geef dat gerust aan en wij gaan op zoek naar een oplossing. Mocht het ons echt niet lukken, dan geven we dat bijtijds aan. Verhuizen is al vele jaren ons dagelijkse werk en kennen daardoor alle zaken die daarbij kunnen voorkomen. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk ervaren en goed geschoold,  ze werken hard en met veel plezier. Zij bieden u alle hulp die u mag verwachten. Onze contactgegevens vindt u hier zodat u een afspraak kunt maken voor meer informatie voor een verhuizing naar Spijkenisse, Hoogvliet, Rhoon, Brielle, Hellevoetsluis, Nieuw/Oud-Beijerland en omgeving. Maar ook in de rest van Nederland kunt u een beroep op ons doen. Onze brochure kunt u hier aanvragen. Seniorenhulp Nederland staat voor u klaar!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder