Seniorenverhuizing naar Gouda

U zoekt een ervaren en betrouwbaar bedrijf voor een seniorenverhuizing naar Gouda, naar Reeuwijk, Bodegraven, Woerden, Waddinxveen of omgeving. Seniorenhulp Nederland introduceert zich graag bij u via onze website. Uit onze naam blijkt al aan dat wij ons vooral richten op het verhuizen van senioren maar ook minder validen. Daarnaast doen wij woningontruimingen en alle aanverwante werkzaamheden die voorkomen bij een verhuizing. Om de verhuizing soepel en vlot te laten verlopen kunnen wij u alles uit handen nemen.

Behalve in deze regio zijn wij landelijk actief en kunnen wij u dus ook verhuizen naar een andere plaats in Nederland.

Doordat wij meerdere disciplines beheersen onderscheidt onze brede professionele organisatie zich en kan zo aan al uw wensen voldoen. Op basis van uw keuzes uit onze uitgebreide mogelijkheden bepaalt u welk werk wij voor u uit moeten voeren. Wij volgen deze wensen volledig en voeren uw opdrachten zorgvuldig uit. We werken ook geregeld samen met door de klant aangestelde vakmensen.

Een totaalpakket

Wij bieden u behalve het verhuizen een totaalpakket aan. Het in- en uitpakken van uw bezittingen, uitvoeren van kleine en grote klussen, schilderen, behangen en stofferen, zelfs het volledig inrichten van de woning en soms zelfs het renoveren van het sanitair of de keuken. Uw oude woning kunnen we ook leeg en schoon opleveren. We regelen ook een eventuele spoedverhuizing naar een verzorgingshuis of verpleegkamer.

Om zorgvuldig te bespreken wat er allemaal nodig is bij uw seniorenverhuizing (al dan niet in Gouda) is het nodig om een vrijblijvende afspraak bij u thuis te maken. We noteren wat u eventueel zelf wenst te doen en wat wij voor u kunnen doen. Met u maken we een plan voor de organisatie van uw verhuizing en leren dan ook uw situatie kennen en kunnen rekening houden met uw situatie zoals het gebruik van rolstoel of rollator. Een bezoek aan uw nieuwe woning is ook nodig om alle werkzaamheden goed voor te kunnen bereiden. Vervolgens maken wij een gedetailleerde offerte zodat u weet wat u financieel kunt verwachten.

We brengen stalen van vloerbedekkingen en/of behang en verfwaaiers mee zodat u in alle rust kunt kiezen en het niet nodig is om allerlei afspraken met verschillende leveranciers te maken.

Onze mogelijkheden

Al sinds 2001 is een van onze doelstellingen om een seniorenverhuizing soepel en veilig te laten verlopen. Reden waarom wij, in goed overleg, tijdens een seniorenverhuizing in Gouda of omgeving zoveel als mogelijk naar wens uit handen nemen.

Alle mogelijkheden op een rijtje:

 • De inrichting plannen van de nieuwe woning;
 • Samen markeren van de goederen die verhuist moeten worden;
 • De nodige klussen uitvoeren;
 • Al het nodige schilderwerk uitvoeren;
 • De gekozen vloerbedekkingen leveren en leggen;
 • Monteren van rails, rolgordijnen of lamellen en ophangen van gordijnen en vitrage;
 • Zorgvuldig Inpakken van alle te verhuizen objecten;
 • Demonteren en verpakken van grote meubels, klokken en lampen;
 • Verhuizen naar Gouda of omgeving en alles uitpakken;
 • Het inrichten van de woning op basis de oude thuissituatie en uw wensen;
 • De kasten weer in elkaar zetten en inruimen;
 • Lampen, foto’s en schilderijen ophangen waar u ze wilt hebben;
 • De woning wordt gezellig en goed bewoonbaar gemaakt zodat u die zorgeloos kunt betrekken;
 • Uw oude woning wordt leeg en schoon opgeleverd volgens de afspraken met de verhuurder, woningbouwvereniging, makelaar of nieuwe eigenaar;
 • Assistentie u bij het versturen van de adreswijziging en het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Alle gebruikelijke zaken die bij een verhuizing voorkomen zijn ons dagelijkse werk, maar als u zaken mist die u aan de woning wenst te doen, dan zoeken we een oplossing en laten u weten als wij het écht niet kunnen. Wij schrikken nergens voor terug, bijna alles is mogelijk en wij doen alles om aan uw wensen te voldoen.

Zorgvuldige hulp

Met de zorgvuldige manier van werken door onze ervaren en goed geschoolde medewerkers bereiken wij een eindresultaat zoals dat echt hoort. Zij werken hard, met plezier en verlenen u alle hulp die u mag verwachten.

Het familiebedrijf Seniorenhulp Nederland ontstond In 2001 met de overname van een bestaand bedrijf. De tweede generatie zet onze zó sterk onderscheidende werkwijze met succes voort en draagt onze goede naam met trots uit. Door de jaren ontvingen we dan ook veel lovende reacties die u in ons gastenboek kunt vinden.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken kunt u een offerte aanvragen via onze contactgegevens. Via de onderstaande knop wordt u rechtstreeks doorgestuurd naar onze contactgegevens pagina. Ook voor het aanvragen van onze brochure kunt u hieronder een knop vinden. ­­

Graag komen wij geheel vrijblijvend bij u langs!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd