Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Seniorenverhuizing naar Spijkenisse

U zocht op internet naar een ervaren en betrouwbaar bedrijf voor een seniorenverhuizing naar Spijkenisse en vond de website van Seniorenhulp Nederland. Zoals onze naam al aangeeft richten wij ons vooral op het verhuizen van senioren, maar ook van minder validen. U vindt bij ons alle werkzaamheden die voorkomen bij verhuizingen, maar ook bij woningontruimingen. De seniorenverhuizing verloopt vlot en soepel doordat wij alles uit uw handen nemen om u te ontlasten. We verzorgen seniorenverhuizingen naar Spijkenisse maar ook naar Hoogvliet, Rhoon, Brielle, Hellevlietsluis en elders in de regio. Andere plaatsen elders in Nederland en zelfs het buitenland vormen geen probleem.

Het familiebedrijf Seniorenhulp Nederland startte in 2001 met de overname van een bestaand bedrijf. De tweede generatie zet onze onderscheidende werkwijze met kracht en succesvol voort en draagt zo onze goede naam met trots uit. Niet zomaar staat ons gastenboek vol enthousiaste berichten van onze eerdere klanten.

Wij onderscheiden ons van de gemiddelde verhuizer doordat wij meerdere disciplines beheersen en kunnen dus meestal aan al uw wensen voldoen. U bent volstrekt vrij in de keuzes van het werk dat u door ons of derden wilt laten uitvoeren. We werken regelmatig samen met vakmensen die door de klant zijn ingeschakeld, maar uiteraard kunnen wij ook alles verzorgen. U kiest uit de uitgebreide mogelijkheden die wij bieden en wij doen ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen.

Totaalpakket

Wij doen dus meer dan alleen die seniorenverhuizing naar Spijkenisse. Het totale pakket van Seniorenhulp Nederland omvat naast het laden en lossen en in- en uitpakken van uw bezittingen het uitvoeren van kleine en grote klussen zoals het schilderen, behangen, stofferen. Zelfs het renoveren van de keuken en het sanitair behoort tot de mogelijkheden. Uw woning wordt volledig ingericht op basis van uw aanwijzingen en de oude woning wordt geheel leeg en schoon opgeleverd. Regelmatig verzorgen wij ook spoedverhuizingen naar een verzorgingshuis of verpleegkamer

We komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om toe te lichten wat wij voor u kunnen doen, om vast te stellen wat u van ons verwacht en wat u eventueel zelf wenst te doen bij uw seniorenverhuizing. We houden ook rekening met uw situatie zoals bijvoorbeeld het gebruik van rolstoel of rollator bij het plannen van uw verhuizing. Op uw verzoek brengen wij stalen mee zodat u in alle rust uw vloerbedekkingen, behang en verf kunt kiezen en hoeft u niet verschillende leveranciers te bezoeken of uit te nodigen. Met u nemen wij in uw nieuwe woning alles zorgvuldig op om alle werkzaamheden goed voor te kunnen bereiden. We stellen een gedetailleerde offerte op basis van onze opnames op zodat u snel weet waar u financieel op moet rekenen.

Seniorenhulp Nederland heeft als belangrijkste uitgangspunt dat wij er alles aan doen om u soepel en veilig te verhuizen. Juist daarom nemen wij alles uit uw handen bij de seniorenverhuizing naar Spijkenisse of omgeving.

Onze mogelijkheden

Wat wij voor u kunnen doen op een rij:

 • Planning van de verhuizing en de inrichting van de nieuwe woning;
 • Selecteren en markeren van de te verhuizen goederen;
 • Onafhankelijk laten taxeren van de overbodige, waardevolle objecten en in goed overleg inbrengen bij een erkend veilinghuis.
 • Overige overbodige objecten worden afgevoerd naar kringloopwinkels dan wel afvalverwerkers;
 • De opgedragen klussen worden zorgvuldig uitgevoerd;
 • Schilderen van het interieur en eventueel zelfs het exterieur;
 • We leveren en leggen de gekozen vloerbedekkingen;
 • Montage van rails, rolgordijnen of lamellen en ophangen van gordijnen en vitrage;
 • Zorgvuldig inpakken van alle te verhuizen en geselecteerde objecten;
 • Demontage en vakkundig verpakken van grote meubels, klokken en lampen;
 • Laden, lossen en uit pakken van uw bezittingen voor uw seniorenverhuizing naar Spijkenisse of omgeving;
 • In goed overleg en op basis van de oude thuissituatie wordt de woning ingericht;
 • We bouwen uw kasten weer op en in ruimen ze in;
 • Ophangen van lampen, foto’s en schilderijen waar u ze wilt hebben;
 • We maken de woning gezellig en goed bewoonbaar zodat u er zorgeloos kunt intrekken;
 • We leveren de oude woning op volgens de afspraken met de verhuurder, woningbouwvereniging, makelaar of nieuwe eigenaar;
 • Samen met u regelen we de adreswijziging en het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Ervaring

Verhuizen is al vele jaren ons dagelijkse werk en we kennen daardoor zo goed als alle zaken die daarbij kunnen voorkomen. Wij schrikken nergens voor terug, maar indien u in ons pakket noodzakelijke aanpassingen mist, dan zoeken we een oplossing en informeren u bijtijds als dat niet lukt. Onze ervaren en goed geschoolde medewerkers werken hard en met plezier en bieden u alle hulp die u nodig is. Door deze manier van werken bereiken we het perfecte eindresultaat zoals dat hoort. We houden sinds onze start in 2001 onze onderscheidende werkwijze enthousiast en met kracht succesvol aan.

We ontvangen veel lovende reacties die u in ons gastenboek kunt vinden.

Via onze contactgegevens, die u via de knop hieronder vindt, kunt u een afspraak maken voor meer informatie of een offerte aanvragen voor uw seniorenverhuizing naar Spijkenisse. Onze brochure kunt u middels de andere knop hieronder aanvragen.

Seniorenhulp Nederland helpt u graag verder!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder