Verdelen erfenis

Na een overlijden is het verdelen van de erfenis en de inboedel één van de zaken die afgehandeld moet worden. In de meeste gevallen is dit al ver van tevoren geregeld, maar het kan zijn dat het overlijden plots is gekomen en dat u hierbij wel wat hulp kunt gebruiken. Wij helpen u graag bij het maken van afspraken voor het verdelen van de erfenis. Ook kunnen wij voor bruikbare goederen, die niet meer gewenst zijn, een nieuwe bestemming vinden. Lees hieronder meer over onze dienstverlening.

Verdelen van de erfenis

Seniorenhulp Nederland treedt al jaren op als executeur. Dit houdt in dat wij u kunnen helpen bij het vastleggen van uw wensen met betrekking tot het verdelen van uw erfenis of het afwikkelen van alle fysieke werkzaamheden rondom een achtergelaten woning. Wij zorgen ervoor dat de afspraken rondom de erfenis worden vastgelegd volgens uw wensen. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat na uw overlijden aan deze afspraken wordt voldaan. En mochten er na het verdelen van de erfenis goederen overblijven, dan vinden wij hiervoor een nieuwe bestemming. Goederen die nog in goede staat verkeren, bieden wij bijvoorbeeld aan bij één van de vele stichtingen met wie wij samenwerken. Zo kunt u andere mensen helpen. De spullen van uw inboedel die niet meer zijn te hergebruiken, voeren wij netjes en op milieuvriendelijke wijze af.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over wat er bij het verdelen van uw erfenis allemaal komt kijken? Of wilt u meer weten over wat Seniorenhulp Nederland voor u kan betekenen op dit gebied? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin wij u kunnen informeren en al uw vragen kunnen beantwoorden.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd