Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Verhuizen naar Amersfoort

Welkom op onze pagina! U bent waarschijnlijk op zoek naar verhuizen Amersfoort en zo kwam u bij ons, de website van Seniorenhulp Nederland. Wij zijn dé specialist op het gebied van seniorenverhuizingen, woningontruiming en alle aanverwante werkzaamheden. Wij kunnen heel veel werk voor u uit handen nemen, niet zomaar heten we Seniorenhulp Nederland!

U kunt verhuizen naar Amersfoort, maar ook naar Soest, Barneveld, Leusden of Nijkerk is uiteraard mogelijk. En wilt u naar de andere kant van het land? Geen probleem!

Wij zijn geen regulier verhuisbedrijf dat zich richt op het van A naar B verhuizen, maar een specialist die een totaalpakket aanbiedt bij het verhuizen, gericht op ouderen en minder validen. Denk aan in- en uitpakwerk, kluswerk, stofferen van uw nieuwe woning, lampen ophangen, schilderwerk en zelfs badkamers kunnen we renoveren. Wij leveren uw oude woning ook leeg en schoon op. Ook spoedverhuizingen naar een verzorgingshuis of verpleegkamer komen veel voor.

Wij zijn onderscheidend omdat wij een professionele organisatie zijn die al het gewenste voor u uitvoert en zo heeft u met slechts één organisatie afspraken te maken. Uiteraard bepaalt u zelf welk werk u door ons laat uitvoeren. Wij bieden u de uitgebreide mogelijkheden en u maakt uw keuzes. Niets is standaard, niets is verplicht en wij vinden het goed, zolang het maar úw wens is! Heeft u al jarenlang een vaste schilder? Dan moet u die zeker inschakelen! Is hij met pensioen? Dan nemen we het graag over!

Uitgebreid gesprek

Graag komen we thuis langs voor een uitgebreid gesprek om een duidelijke offerte te maken. Indien nodig bezoeken we uw nieuwe woning, óf raadplegen we plattegronden om alle werkzaamheden voor te bereiden. Tijdens dit gesprek nemen we alle tijd om te inventariseren wat er allemaal bij uw verhuizing moet gebeuren, wat we voor u kunnen doen, wat u eventueel zelf wenst te doen en zo maken we een plan voor uw verhuizing zoals ú het wenst. U weet wat u kunt verwachten en vrijwel direct wat uw verhuizing kost.

Indien u daar gebruik van wenst te maken, brengen wij ook stalen van vloerbedekkingen of laminaat, behang en verfkleuren mee. Zo kunt u thuis uitzoeken wat u mooi vindt, zonder tientallen winkels af te moeten en verschillende afspraken te hoeven maken én heeft u onze geduldige hulp bij de totale inrichting van uw nieuwe woning. Zo leren wij uw huidige situatie kennen en kunnen rekening houden met eventuele bijzonderheden zoals rolstoel of rollator gebruik.

Vanzelfsprekend draait alles om uw verhuizing want dat is tenslotte waar wij al sinds 2001 zo goed in zijn: u álles bij het verhuizen naar Amersfoort, of waar dan ook, uit handen nemen.

Onze mogelijkheden

Puntsgewijs onze mogelijkheden:

 • Plannen van de inrichting van uw nieuwe woning en met u uitzoeken wat mee kan verhuizen;
 • Selecteren en markeren van te verhuizen goederen;
 • Leveren en leggen van laminaat, tapijt, PVC of vinyl, laten maken van nieuwe gordijnen en vitrage of rolgordijnen en zélfs het vernieuwen van badkamer, toilet of keuken.
 • Inpakken van al uw te verhuizen bezittingen;
 • Demonteren en verpakken van grote meubels, klokken en lampen;
 • Het volledig en veilig verhuizen binnen Amersfoort of omgeving van de geselecteerde bezittingen;
 • Het plaatsen en monteren van kasten, klokken en planten;
 • Ophangen van lampen, foto’s, schilderijen, gordijnen, luxaflex;
 • Uitpakken en inrichten op basis van de oude thuissituatie ook als u naar een verzorgingstehuis verhuist.
 • Gezellig en woonklaar maken van uw nieuwe woning zodat u die kunt betrekken;
 • Het opleveren van uw oude woning conform de verwachting van de makelaar, nieuwe eigenaar, verhuurder of woningcorporatie;
 • Administratieve hulp bij het doorgeven van de adreswijziging of bij het beëindigen van lopende contracten en het sluiten van nieuwe.

Aanpassingen

Is er meer werk in de nieuwe woning nodig? Wenst u aanpassingen of vernieuwing? Wij zijn bekend met alle zaken die bij een verhuizing kunnen voorkomen en schrikken nergens voor terug. Alles is mogelijk, u bepaalt zelf waar u hulp bij nodig heeft. En heeft u wensen die niet in het lijstje staan? We zeggen bijna nooit nee, tenzij wij het écht niet kunnen of willen!

Seniorenhulp Nederland heeft een manier van werken als weinig anderen en een eindresultaat zoals dat echt hoort. Onze klant wenst hulp bij de verhuizing en dat krijgen zij ook. Ons personeel is goed geschoold en zeer vakkundig, heeft geduld voor 10 en werkt áltijd met een glimlach!

Seniorenhulp Nederland vindt zijn oorsprong bij het familiebedrijf. Sinds de overname van een bestaand bedrijf in 2001 is de tweede generatie actief bezig om de zó sterk onderscheidende werkwijze te beschermen. Onze naam is ons veel waard, niet zomaar hebben wij een gastenboek vol lovende woorden!

Wilt u meer weten, wilt u graag dat we bij u langs komen of wil u een offerte aanvragen om te verhuizen naar Amersfoort? Klik dan hieronder op de knop voor onze contactgegevens. Voor een brochure kunt u hieronder gebruik maken van de andere knop.

Heel graag tot ziens!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder