Naar verzorgingstehuis

Verhuizen naar een verzorgingstehuis gaat vaak gepaard met emotie, stress en (veel) vragen. In deze drukke periode krijgt u te maken met veranderingen, onzekerheid en het gevoel van loslaten. Uw woonomgeving verandert en alles wordt nieuw. Er moet een plekje worden gevonden in de nieuwe woning. Verhuizen naar een verzorgingstehuis betekent meestal verhuizen naar een kleinere woning. Niet al uw bezittingen kunnen dan mee. Dikwijls zijn er veel herinneringen verbonden aan de spullen. Alles dat meegaat, moet op een veilige manier worden ingepakt. Alles dat u achterlaat, wilt u met een gerust hart kunnen achterlaten. Juist bij deze zaken kan Seniorenhulp Nederland u goed helpen.

Uw verhuizing van top tot teen verzorgd

Seniorenhulp Nederland heeft veel ervaring in verhuizingen naar een verzorgingstehuis. Wij kunnen u dan ook helpen bij alle onderdelen van uw verhuizing. Bij een verhuizing naar een verzorgingstehuis is het belangrijk dat al uw spullen meteen hun eigen plek krijgen, zodat u zich zo snel mogelijk thuis zult voelen. Wij zorgen er dan ook niet alleen voor dat uw spullen veilig in uw nieuwe seniorenwoning worden geplaatst, maar ook dat uw kamer meteen ingericht wordt. Uw oude woonruimte laten wij leeg, schoon en fris achter. Heeft u veel achtergebleven spullen en heeft u geen idee wat u ermee aan moet? Wij zoeken een goed plekje voor deze bezittingen bij mensen die dit nodig hebben. Diverse stichtingen en goede doelen worden op deze manier door ons gesteund.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wilt u hulp bij uw verhuizing naar een verzorgingstehuis? Seniorenhulp Nederland biedt u de helpende hand. Voor een complete verhuizing vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Heeft u vragen, dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd