Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Opkopers inboedel

Het ontruimen van de oude woning bij een verhuizing of in geval van het overlijden van een familielid, is voor de meeste mensen een lastig karwei. U moet beslissen welke spullen meegenomen worden naar de nieuwe woning en het is belangrijk om na te denken over wat er met de achtergebleven spullen gebeurt. Er moet een geschikte oplossing worden gevonden voor de spullen die niet meer bruikbaar zijn. Seniorenhulp Nederland biedt u graag de helpende hand als u opkopers van de inboedel zoekt. Geen opkoop van spullen, maar een fijne plek bij mensen die daar behoefte aan hebben. Ons doel is het netjes opleveren van uw woning.

Wat gebeurt er met achtergebleven bezittingen?

Voor uw inboedel hebben wij een passende oplossing. Veel spullen zijn waarschijnlijk nog in prima staat. Het is dan ook zonde om deze bezittingen weg te gooien. Zo kopen wij uw inboedel niet op voor een habbekrats, zoals veel opkopers van een inboedel doen, maar geven wij uw spullen een nieuwe bestemming. In Nederland zijn er veel gezinnen met onvoldoende middelen om zelf te kunnen voorzien in spullen. Wij werken dan ook samen met diverse stichtingen en goede doelen en zorgen ervoor dat uw achtergelaten inboedel op een veilige manier een nieuw plekje krijgt bij een ander. Soms zijn goederen niet meer bruikbaar en dienen deze toch te worden weggegooid. In dat geval verzorgen wij voor u de ontruiming van de woning. Wij vervoeren en verwerken de spullen op een milieuvriendelijke manier. Heeft u waardevolle stukken? Dan laten we deze transparant via de veiling verkopen.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over ons? Wilt u Seniorenhulp Nederland inschakelen voor het leegruimen van uw woning? Zo steunt u het goede doel en wordt u zelf geholpen bij het verhuizen en ontruimen. Aarzel niet en neem contact met ons op, we gaan graag voor u aan de slag!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder