Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Verhuizing Bergschenhoek

Uw zoektocht naar een ervaren verhuisbedrijf voor een verhuizing naar Bergschenhoek bracht u hier. En dat komt goed uit, want Seniorenhulp Nederland kan u helpen. Wij zijn een specialist op het gebied van het verhuizen van senioren, maar ook van mindervaliden. Wij zijn geen regulier verhuisbedrijf dat u kunt inschakelen voor uw verhuizing naar Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Pijnacker, Lansingerland en omgeving. Door alles uit uw handen te nemen verloopt de verhuizing soepel en vlot en wordt u ontlast. Wij kunnen alle mogelijke werkzaamheden aan die zich voordoen bij verhuizingen, daarnaast voeren wij ook woningontruimingen uit.

Totaalpakket

Wij zijn geen regulier verhuisbedrijf maar een specialist die een totaalpakket aanbiedt op het gebied van verhuizen van ouderen en mindervaliden. U kunt hierbij denken aan in- en uitpakwerk, stofferen van uw nieuwe woning, lampen ophangen en schilderwerk. Maar ook een complete renovatie van uw badkamer of keuken is mogelijk. Seniorenhulp Nederland is onderscheidend omdat wij een professionele organisatie zijn die al het gewenste voor u uitvoert. U hoeft slechts met één organisatie afspraken te maken. Uiteraard bepaalt u zelf welke klussen u door ons laat uitvoeren tijdens uw verhuizing naar Bergschenhoek. Wij bieden verschillende mogelijkheden en u maakt uw keuzes. Niets is standaard en  niets is verplicht. Wij vinden het goed zolang het maar úw wens is!

Wij komen graag bij u thuis langs voor een uitgebreid gesprek over uw verhuizing naar Bergschenhoek. We maken dan tegelijkertijd een duidelijke offerte. U weet wat u kunt verwachten en vrijwel direct wat uw verhuizing gaat kosten. Indien nodig bezoeken we uw nieuwe woning, óf kijken we naar de plattegronden om alle werkzaamheden voor te bereiden. Indien u daar gebruik van wilt maken, brengen wij ook stalen van vloerbedekkingen, behang of een kleurenwaaier mee. Zo kunt u thuis uitzoeken wat u mooi vindt, zonder alle winkels af te moeten én heeft u onze geduldige hulp bij de totale inrichting van uw nieuwe woning.

Het aanbod

 • Graag zetten we de mogelijkheden die wij bieden punt voor punt voor u op een rijtje:
 • Maken van een inrichtingsplan nieuwe woning;
 • Selecteren en markeren van de te verhuizen goederen in samenwerking met u;
 • Maken van een gedetailleerde planning voor de verhuizing;
 • Verzorgen van een onafhankelijk taxatie van overbodige, waardevolle objecten en in goed overleg inbrengen bij een erkend veilinghuis.
 • Afvoeren van overbodige maar bruikbare objecten naar non-profit kringloopwinkels;
 • Afvoeren van niet bruikbare goederen naar afvalverwerkers;
 • Uitvoeren van alle gewenste klussen;
 • Schilderen van het interieur, zelfs het exterieur indien nodig;
 • Leveren en leggen van de gekozen vloerbedekkingen;
 • Monteren en ophangen van de gordijnen en vitrage;
 • Uitruimen van kasten en alles zorgvuldig inpakken;
 • Demonteren en verpakken van grote meubels, klokken en lampen;
 • Zorgvuldig inpakken van alle te verhuizen objecten;
 • Laden en verhuizen naar Bergschenhoek of omgeving, lossen en alles uitpakken;
 • Inrichten van de woning op basis van de oude thuissituatie;
 • Opbouwen en inruimen van de kasten;
 • Ophangen van lampen, foto’s en schilderijen waar u ze wilt hebben;
 • Gezellig bewoonbaar maken van de woning met o.a. uw planten zodat u er zorgeloos kunt wonen;
 • Opleveren van de oude woning volgens de afspraken met makelaar, nieuwe eigenaar of verhuurder en woningbouwvereniging;
 • Assisteren met de administratie voor de adreswijziging en het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Wij helpen u graag

U kiest zelf wat u nodig heeft voor uw verhuizing naar Bergschenhoek. Maar ook in Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Pijnacker, Lansingerland en de rest van het land kunnen we u helpen. Heeft u nog wensen die niet op dit lijstje staan? Laat het ons weten, we zoeken graag naar een passende oplossing. En mocht dat toch niet lukken, dan laten we dat zo spoedig mogelijk weten. Een vrijblijvende afspraak voor meer informatie of een offerte voor een verhuizing naar Bergschenhoek kunt u maken via onze contactgegevens die u hier vindt. Onze brochure kunt u hier aanvragen. Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder