Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Verhuizing Haarlem

U bent op zoek naar een ervaren en betrouwbaar bedrijf voor een verhuizing naar Haarlem en omgeving? U bent terecht gekomen bij Seniorenhulp Nederland, hét adres voor het verhuizen van senioren en mindervaliden. Wij kunnen u alles uit handen nemen zodat de verhuizing naar Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Bloemendaal, Beverwijk en omgeving soepel verloopt. We zijn ook werkzaam in de rest van Nederland en zelfs in het buitenland.

Onderscheidend

Een regulier verhuisbedrijf beperkt zich tot het verhuizen van spullen van het oude naar het nieuwe adres. Wij onderscheiden ons doordat wij meerdere disciplines beheersen. Wij kunnen u daardoor een totaalpakket aanbieden. Uiteraard bent u volstrekt vrij aan wie u het werk wil opdragen, aan ons of derden. We werken dan ook regelmatig samen met andere door de klant aangestelde vakmensen. Wij doen dus veel meer dan een pure verhuizing naar Haarlem, we voeren ook kleine en grote klussen uit, zoals het renoveren van sanitair en keuken maar ook schilderen, behangen en stofferen, laden en lossen en in- en uitpakken van uw bezittingen behoren tot de mogelijkheden. In goed overleg richten wij uw woning volledig in en wordt de oude woning leeg en schoon opgeleverd volgens de afspraak met u of de eigenaar. Een spoedverhuizing naar een verzorgingshuis kunnen wij eveneens regelen.

Afspraak maken

Om uw situatie goed te leren kennen, maken we een geheel vrijblijvende afspraak bij u thuis. Dan kunnen wij u tegelijkertijd adviseren hoe de verhuizing naar Haarlem het best uitgevoerd kan worden. We laten stalen van vloerbedekkingen, behang en een verfwaaier achter zodat u niet langs verschillende leveranciers hoeft te gaan en in alle rust kunt kiezen. Daarnaast wordt de nieuwe woning nauwkeurig bekeken om alle werkzaamheden goed voor te kunnen bereiden. Na dit alles krijgt u van ons een gedetailleerde offerte zodat u nooit voor onverwachte financiële verrassingen komt te staan.

Seniorenhulp Nederland heeft als belangrijkste doel om uw verhuizing vlot te laten verlopen. Ons uitgebreide pakket voor een verhuizing naar Haarlem punt voor punt:

 • We maken een inrichtingsplan naar uw wensen;
 • Met u selecteren en markeren we de te verhuizen goederen;
 • We maken een gedetailleerde planning voor de verhuizing;
 • In goed overleg verzorgen we een onafhankelijke taxatie van overbodige, waardevolle objecten en brengen deze spullen in bij een erkend veilinghuis.
 • Overbodige maar bruikbare objecten worden naar kringloopwinkels gebracht;
 • Niet herbruikbare goederen gaan naar afvalverwerkers;
 • We voeren alle gewenste grote klussen uit;
 • We schilderen, behangen, leggen vloeren en hangen gordijnen of vitrage op;
 • De kasten worden uitgeruimd en de inhoud zorgvuldig ingepakt;
 • We demonteren en verpakken grote meubels, klokken en lampen;
 • We laden en verhuizen naar Haarlem en lossen en pakken daar alles uit;
 • De woning wordt ingericht op basis van uw wensen en de oude thuissituatie;
 • Kasten worden weer opgebouwd en ingeruimd;
 • Lampen, foto’s en schilderijen worden opgehangen waar u ze wilt hebben;
 • We maken de woning gezellig bewoonbaar met uw planten en foto’s zodat u er zorgeloos kunt wonen;
 • De oude woning wordt opgeleverd volgens de afspraken met makelaar, nieuwe eigenaar of verhuurder en woningbouwvereniging;
 • We helpen u met de administratie voor de adreswijziging en het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Extra werkzaamheden

Mist u in ons pakket werkzaamheden die moeten gebeuren, dan zoeken we daar een oplossing voor. Mocht het onverhoopt echt niet lukken, dan laten we dat op tijd weten. Onze medewerkers gaan geen uitdaging uit de weg. Ze zijn goed opgeleid, vakbekwaam en werken met veel plezier. Uw wensen staan voorop. We hebben al veel mensen naar tevredenheid mogen helpen met hun verhuizing naar Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Bloemendaal, Beverwijk en omgeving. Onze contactgegevens vindt u hier zodat u een vrijblijvende afspraak voor meer informatie kunt maken. Onze brochure kunt u hier aanvragen. Wij helpen u graag een goede keuze te maken!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder