Appartement leeg

Gaat u verhuizen? Dan krijgt u te maken met veel dingen die geregeld moeten worden. Meer nog dan dat u misschien zou verwachten. Zeker als u zelf al op leeftijd bent, dan kan een verhuizing veel energie van u vergen. Het veranderen van omgeving vraagt veel van u. Het kan daarom fijn zijn om zaken uit handen te geven. Seniorenhulp Nederland helpt u graag bij het regelen van uw verhuizing. Zo kunt u met een gerust hart vertrekken naar uw nieuwe woning, zonder u zorgen te hoeven maken over allerlei zaken. Moet uw appartement leeg worden gemaakt na uw verhuizing of na een overlijden? Wij helpen u om alle spullen uit uw oude appartement te halen en ze vervolgens in uw nieuwe woning weer af te leveren, danwel een nieuwe bestemming te geven.

Appartement leeg laten halen

Wij pakken uw verhuizing en/of ontruiming professioneel aan, waarbij we een persoonlijke aanpak hanteren. Moet uw appartement leeg worden gemaakt, doen wij dat dan ook met de grootste zorg. Wij zorgen ervoor dat al uw dierbare bezittingen netjes worden ingepakt, en ook in dezelfde staat weer op uw nieuwe adres worden afgeleverd. Bovendien kunt u bij ons van diverse aanvullende diensten gebruikmaken als het gaat om uw verhuizing. Zo halen wij niet alleen uw appartement leeg, maar kunnen wij er bijvoorbeeld ook voor zorgen dat uw woonruimte bezemschoon wordt opgeleverd. Dat bespaart u een hoop werk!

Uw verhuizing door ons laten regelen? Neem contact op!

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u vanaf het eerste moment kunnen genieten van uw nieuwe woning, zonder dat u zich nog zorgen hoeft te hoeven maken over uw oude appartement? Of wilt u zich na een overlijden bezig houden met belangrijkere zaken? Wij ruimen uw appartement leeg en zorgen ervoor dat uw bezittingen netjes worden verhuisd, danwel zorgvuldig afgevoerd. Neem nu contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd