Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Naar bejaardentehuis

Verhuizen is voor u een hele gebeurtenis. Met name op latere leeftijd kan een verhuizing zorgen voor veel vragen en problemen. Hoe krijgt u uw spullen in uw nieuwe woning? Worden uw bezittingen wel veilig vervoerd? Wat gebeurt er met de spullen die u niet mee wilt nemen naar uw nieuwe woning? Wanneer u verhuist naar een bejaardentehuis, heeft u vaak te maken met minder woonruimte dan dat u gewend was. U zult dan ook een keuze moeten maken welke spullen u meeneemt en wat u achterlaat. Seniorenhulp Nederland kan u hierbij helpen. Wij doen er alles aan om uw verhuizing naar het bejaardentehuis tot in de puntjes te verzorgen.

Uw inboedel: wat zijn de mogelijkheden?

Als u gaat verhuizen naar een bejaardentehuis, dan komt daar veel bij kijken. Uw gewenste spullen moeten veilig worden ingepakt, vervoerd en al dan niet uitgepakt. Uw oude woning moet worden leeggeruimd. Seniorenhulp Nederland gaat hiermee voor u aan de slag. We maken geen gebruik van verhuisdozen, maar zorgen ervoor dat uw waardevolle bezittingen worden vervoerd met behulp van een uniek kunststof verhuissysteem. Dit is niet alleen duurzamer, maar ook veiliger voor uw spullen. Naast het inpakken en vervoeren van uw bezittingen, bieden wij meerdere verhuisdiensten aan. Zo kunnen wij u helpen bij het plaatsen en monteren van kasten, klokken en lampen in uw nieuwe seniorenwoning, het inrichting van uw kamer en het bezemklaar opleveren van uw oude woning.

Op zoek naar een betrouwbare en ervaren seniorenverhuizer?

Gaat u binnenkort verhuizen naar een bejaardentehuis? Wij doen alles voor u! Met de hulp van Seniorenhulp Nederland geniet u binnen de kortste tijd van uw nieuwe, geheel aangeklede woning! Neem nu contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag bij uw seniorenverhuizing.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder