Naar bejaardentehuis

Verhuizen is voor u een hele gebeurtenis. Met name op latere leeftijd kan een verhuizing zorgen voor veel vragen en problemen. Hoe krijgt u uw spullen in uw nieuwe woning? Worden uw bezittingen wel veilig vervoerd? Wat gebeurt er met de spullen die u niet mee wilt nemen naar uw nieuwe woning? Wanneer u verhuist naar een bejaardentehuis, heeft u vaak te maken met minder woonruimte dan dat u gewend was. U zult dan ook een keuze moeten maken welke spullen u meeneemt en wat u achterlaat. Seniorenhulp Nederland kan u hierbij helpen. Wij doen er alles aan om uw verhuizing naar het bejaardentehuis tot in de puntjes te verzorgen.

Uw inboedel: wat zijn de mogelijkheden?

Als u gaat verhuizen naar een bejaardentehuis, dan komt daar veel bij kijken. Uw gewenste spullen moeten veilig worden ingepakt, vervoerd en al dan niet uitgepakt. Uw oude woning moet worden leeggeruimd. Seniorenhulp Nederland gaat hiermee voor u aan de slag. We maken geen gebruik van verhuisdozen, maar zorgen ervoor dat uw waardevolle bezittingen worden vervoerd met behulp van een uniek kunststof verhuissysteem. Dit is niet alleen duurzamer, maar ook veiliger voor uw spullen. Naast het inpakken en vervoeren van uw bezittingen, bieden wij meerdere verhuisdiensten aan. Zo kunnen wij u helpen bij het plaatsen en monteren van kasten, klokken en lampen in uw nieuwe seniorenwoning, het inrichting van uw kamer en het bezemklaar opleveren van uw oude woning.

Op zoek naar een betrouwbare en ervaren seniorenverhuizer?

Gaat u binnenkort verhuizen naar een bejaardentehuis? Wij doen alles voor u! Met de hulp van Seniorenhulp Nederland geniet u binnen de kortste tijd van uw nieuwe, geheel aangeklede woning! Neem nu contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag bij uw seniorenverhuizing.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd