Verhuizing Rotterdam

Tijdens uw zoektocht naar een betrouwbaar verhuisbedrijf voor uw verhuizing naar Rotterdam bent u op de website van Seniorenhulp Nederland terechtgekomen. Wij richten ons als verhuisbedrijf vooral op het verhuizen van senioren en mindervaliden. Wij verzorgen alle werkzaamheden die voorkomen bij een verhuizing, maar we doen bijvoorbeeld ook woningontruimingen. Wij ontlasten u zoveel mogelijk door u alles uit handen te nemen om zo de verhuizing soepel en vlot te laten verlopen. We regelen niet alleen uw verhuizing naar Rotterdam maar ook naar Nieuwerkerk a/d IJssel, Capelle a/d IJssel, Barendrecht, Schiedam, Vlaardingen en omgeving.

Onze mogelijkheden

Seniorenhulp Nederland beheerst meerdere disciplines en daardoor onderscheiden wij ons van reguliere verhuisbedrijven. Wij hebben een pakket aan verschillende mogelijkheden. U kiest zelf welke werkzaamheden u door ons wilt laten uitvoeren. We werken ook regelmatig samen met vakmensen die door de klant zijn ingeschakeld. Ons totaalpakket is zeer uitgebreid en behelst meer dan alleen een verhuizing naar Rotterdam. Hieronder hebben we voor u op een rijtje gezet wat we allemaal voor u kunnen betekenen:

 • Planning van de verhuizing en de inrichting van de nieuwe woning;
 • Selectie en markeren van de goederen die moeten verhuizen;
 • Taxatie van uw waardevolle objecten en in goed overleg inbrengen bij een veilinghuis.
 • Afvoer van overbodige objecten;
 • Uitvoeren van al het gewenste kluswerk;
 • Schilderen, leggen van vloerbedekkingen, monteren van rails en het ophangen van gordijnen;
 • Zorgvuldig inpakken van uw spullen en in de nieuwe woning pakken we het weer uit.
 • Demonteren en verpakken van grote meubels, klokken en lampen;
 • Inrichten van de woning op basis van de oude thuissituatie;
 • Opbouwen van de kasten en ze vervolgens inruimen;
 • Ophangen van lampen, foto’s en schilderijen waar u ze wilt hebben;
 • Gezellig en goed bewoonbaar maken van de woning zodat u zorgeloos kunt betrekken;
 • Opleveren van de oude woning volgens de eisen en verwachtingen van de verhuurder, woningbouwvereniging, makelaar of nieuwe eigenaar;
 • Assisteren bij het doen van administratie zoals het opzeggen van contracten.

Extra mogelijkheden

Regelmatig verzorgen wij spoedverhuizingen naar een verzorgingshuis of verpleegkamer. Ook dat is mogelijk bij Seniorenhulp Nederland. Heeft u nog wensen die niet in bovenstaande lijst staan? Laat het ons weten, wij gaan kijken of we u kunnen helpen. Ons doel is om uw verhuizing naar Rotterdam zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Een vrijblijvende afspraak bij u thuis is nodig om vast te stellen wat u van ons verwacht en wat u eventueel zelf wenst te doen bij uw verhuizing naar Rotterdam. Wij leren zo uw situatie kennen en kunnen bij het plannen van de organisatie van uw verhuizing rekening houden met bijvoorbeeld gebruik van rolstoel of rollator. Wij nemen ook stalen mee van vloerbedekkingen, behang en verfwaaiers zodat u in alle rust uw keuze kunt maken. U hoeft niet meer op pad langs verschillende leveranciers. We bekijken uw nieuwe woning om alle werkzaamheden goed voor te kunnen bereiden. Vervolgens maken we een gedetailleerde offerte zodat u snel op de hoogte bent van de kosten.

Meer informatie

Graag vertellen we u nog meer over Seniorenhulp Nederland want wij zijn erg trots op ons bedrijf. Inmiddels is het in handen van de tweede generatie die met veel zorg het bedrijf voortzetten. Onze ervaren en goed geschoolde medewerkers werken hard, met plezier en bieden u alle hulp die u mag verwachten. Door deze manier van werken bereiken wij een perfect eindresultaat zoals dat ook hoort. We ontvangen veel lovende reacties als gevolg van onze uitstekende resultaten. In ons gastenboek kunt u er een paar vinden. Onze contactgegevens vindt u hier zodat u een afspraak kunt maken voor meer informatie voor een verhuizing naar Rotterdam, Nieuwerkerk a/d IJssel, Capelle a/d IJssel, Barendrecht, Schiedam, Vlaardingen en omgeving. Onze brochure kunt u hier aanvragen. Seniorenhulp Nederland staat voor u klaar!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd