Woning ontruimen Amersfoort

Welkom op deze pagina van Seniorenhulp Nederland; de specialist op het gebied van seniorenverhuizingen en woning ontruimen in Amersfoort, Soest, Barneveld, Leusden, Nijkerk en omgeving.

Deze pagina biedt u alle informatie over het woning ontruimen in Amersfoort. Op deze pagina treft u alle informatie over seniorenverhuizingen.

Sinds 2001 zijn wij een van de meest ervaren organisaties op het gebied van woning ontruimen. Niet alleen Amersfoort, maar ook Soest, Barneveld, Leusden en Nijkerk zijn dagelijks werkgebied voor ons. Bovendien zijn we actief in heel Nederland en zo nu en dan zelfs over de grens.

Door onze unieke werkwijze en ons hoge niveau van opleveren van huurwoningen en het verkoop klaar maken van een koopwoning, hebben wij een naam opgebouwd waar we trots op zijn. Ons onderscheidende vermogen ligt in de manier waarop wij werken. Wij richten ons primair op het werk om een woning keurig te ontruimen ongeacht de waarde of staat van de woning of inboedel.  We zijn erop gericht om alle nodige werkzaamheden uit uw handen te nemen, ongeacht de staat waarin wij het huis aantreffen. Wij zijn geen handelaren of verkopers, maar werken samen met een aantal zeer dankbare non-profit kringloop organisaties. Zij geven uw achtergelaten alledaagse bezittingen aan mensen die het kunnen gebruiken of middels constructies hergebruiken of verkopen het voor een ander goed doel.

Waardevolle spullen

Als er sprake is van waardevolle stukken zoals antiek, curiosa of rariteiten verzorgen wij een onpartijdige taxatie en indien gewenst brengen wij die stukken in bij een erkend veilinghuis. De opbrengsten zijn daarbij voor u, wij berekenen daarvoor slechts de kosten van transport. Op deze wijze betaalt u voor onze kunde, onze werkzaamheden en ons hoge niveau van opleveren. Op deze manier heeft u een eerlijk en onafhankelijk advies voor eventuele waardevolle stukken.

In het geval van huurwoningen houden wij rekening met de eisen van de verhuurder. Wij zijn bekend met veel verhuurders en voldoen altijd aan de door hen gestelde eisen. In geval van een koopwoning adviseren wij u om contact op te nemen met de makelaar voor overleg. Hoe op te leveren, wat wel en niet te verwijderen, wat er eventueel hersteld moet worden en wat wijs is om zo de verkoop te optimaliseren. Is er sprake van een verkochte woning dan is het natuurlijk van belang om de afspraken met de kopers aan te houden.

Om deze werkzaamheden zorgvuldig uit te voeren en de woning netjes te ontruimen komen wij langs in Amersfoort (of elders uiteraard) om een uitgebreide offerte op te stellen. Zo kunt u met ons kennis maken, zien wij de woning en bespreken we alle werkzaamheden tot in de kleinste details. Uw offerte is vrijwel direct beschikbaar. Het werk kan direct ingepland worden, of u krijgt de offerte per mail of post voor overleg met familie.

Na akkoord voeren we het werk op de afgesproken dag uit en leveren we de woning geheel leeg en volledig schoon op!

Onze werkzaamheden bestaan onder meer uit:

 • Het inpakken en transportklaar maken van achtergelaten bruikbare goederen, van meubels tot kleingoed uit de kasten, alles wordt ingepakt en verpakt en waar nodig gedemonteerd
 • Transport naar u, familieleden of bijvoorbeeld erven in heel Nederland
 • Transport naar een erkend veilinghuis
 • Verwijdering van alle vloerbedekkingen en onderlagen zoals tapijt, laminaat of tegels en raamdecoratie zoals gordijnen en lamellen
 • Verwijderen van trapbekleding en glad geschuurd opleveren van trappen
 • Afhalen van lampen, terugplaatsen van centraaldoosdeksels en kroonsteentjes en het herstellen van eventuele (extra) bedradingen en elektrische voorzieningen
 • Sloop en verwijdering van aanpassingen zoals extra muurtjes, verlaagde plafonds en lambrisering, herstel van daardoor ontstane schade
 • Schilderwerk en stucwerk door gevolgschade, slecht onderhoud of als opknapbeurt voor de verkoop
 • Waar nodig inventarisatie van asbesthoudende materialen zoals oude vloerzeilen en, indien vereist en overeengekomen, ook het saneren van asbesthoudende materialen door een gecertificeerd partner
 • Een uitgebreide schoonmaak van keuken, toiletten en badkamer

Kortom: een zeer uitgebreide lijst om een woning te ontruimen in Amersfoort, maar ook in omliggende plaatsen en geheel Nederland.

Ervaring

Wij voeren alle vereiste werkzaamheden uit en na afronding leveren wij een schone en representatieve woning op. Seniorenhulp Nederland heeft ervaring als weinig anderen. Ons personeel is geschoold om asbest te herkennen en wij hebben al het benodigde materieel in huis voor het beste resultaat.

De oorsprong van Seniorenhulp Nederland ligt bij het familiebedrijf dat in 2001 een bestaand bedrijf overnam. Sindsdien is de tweede generatie actief bezig om de zó sterk onderscheidende werkwijze te beschermen. Niet voor niets zijn wij een van de meest serieuze spelers in Nederland en hebben wij een gastenboek vol lovende woorden!

Wilt u kennis maken met ons en een offerte laten maken om een woning te ontruimen in Amersfoort of omgeving? Dan kunt u hieronder klikken op de knop voor onze contactgegevens of de andere knop gebruiken om een brochure aan te vragen.

Wij staan klaar voor u, graag tot ziens!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd