Inboedel opkopers

Een verhuizing naar een nieuwe woning of verzorgingstehuis zorgt vaak voor veel achtergebleven bezittingen. In geval van een overlijden is dat ook het geval. Gaat u verhuizen naar een kleinere woning, dan kunnen niet al uw spullen een plekje krijgen in de nieuwe woonruimte. Meubels en spullen blijven achter in de oude woning. Veel van deze spullen zijn nog in prima conditie en kunnen een ander blij maken. Zoekt u inboedel opkopers en wilt u de inboedel van de woning ontruimen, dan bent u bij Seniorenhulp Nederland aan het juiste adres.

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het bieden van hulp bij een seniorenverhuizing, we helpen u ook bij het ontruimen, vervoeren en opleveren van woningen. Achtergebleven spullen sorteren en transporteren wij voor u. Heeft u een woning met inboedel en wilt u deze inboedel verkopen? Opkopers van inboedel zorgen ervoor dat waardevolle bezittingen op de veiling worden verkocht, met een opbrengst voor u.

Geef uw bezittingen een nieuwe bestemming

Veel achtergebleven bezittingen zien er nog prima uit en zijn dan ook herbruikbaar. Denkt u hierbij aan huishoudelijke apparaten, meubels en andere spullen voor in en om het huis. Lang niet altijd heeft u nog plek voor deze spullen. Bezittingen die u niet meer wilt hebben, kunt u laten opkopen door inboedel opkopers. Dit vergt echter tijd. Er moet namelijk een inschatting van de prijs worden bepaald, en ook een koper vinden is niet altijd even eenvoudig. Ook valt de opbrengst vaak tegen, waardoor het verkopen van de inboedel niet de moeite waard is.

Seniorenhulp Nederland kiest er daarom voor uw inboedel niet op te kopen en werkt dan ook niet zoals reguliere inboedel opkopers. Onze voornaamste zorg is het leegruimen van uw woning en het weer netjes opleveren. Volledig ontzorgen is ons doel. Wilt u meer weten over onze ontruimings- en opleverdienst? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd