Seniorenverhuizing Amersfoort

U bent waarschijnlijk op zoek naar een seniorenverhuizing in of naar Amersfoort en kwam zo op de website van Seniorenhulp Nederland terecht. Welkom! Wij als dé specialisten op het gebied van seniorenverhuizingen, woningontruiming en alle aanverwante werkzaamheden helpen u graag verder. Wij weten hoe belastend, zowel emotioneel als fysiek, een verhuizing op latere leeftijd kan zijn. Daarom kunnen wij, in goed overleg, de organisatie en de fysieke werkzaamheden uit uw handen nemen.

Wij beperken ons niet tot een seniorenverhuizing in of naar Amersfoort, maar ook naar Soest, Barneveld, Leusden of Nijkerk is uiteraard mogelijk. Bovendien zijn wij actief in heel Nederland en zijn er geen beperkingen qua plaats.

Seniorenhulp Nederland is geen regulier verhuisbedrijf gericht op louter het verhuizen van A naar B, maar een specialist die een totaalpakket aanbiedt bij uw seniorenverhuizing, met speciale aandacht voor ouderen en minder validen. Ons pakket omvat alle in- en uitpakwerk, kluswerk, stofferen van uw nieuwe woning, aansluiten van apparatuur, lampen ophangen, schilderwerk en het vernieuwen van sanitaire voorzieningen. Uw oude woning wordt ook leeg en schoon opgeleverd. Wij verzorgen regelmatig ook spoedverhuizingen naar een verzorgingshuis of verpleegkamer.

Onderscheidend

Doordat wij alles in huis hebben onderscheiden wij ons van de reguliere verhuizers en heeft u bij de slechts met één organisatie te maken die alle gewenste werkzaamheden voor u voor u uitvoert. Wij kunnen veel voor u betekenen, maar u maakt keuzes wat u wél en níet door ons wenst te laten uitvoeren. Wij zijn heel flexibel, niets is standaard en niets is verplicht. Waar nodig werken wij samen met uw eigen mensen, zoals uw vaste schilder.

Om een duidelijke en gespecificeerde offerte te kunnen maken komen we graag bij u langs voor een uitgebreid overleg en opname. Zo leren wij ook uw huidige situatie kennen en kunnen rekening houden met eventuele bijzonderheden zoals rolstoel of rollator gebruik. We bezoeken eventueel we uw nieuwe woning en/of bekijken de plattegronden om alle benodigde werkzaamheden in te schatten. We nemen alle tijd om te inventariseren wat er allemaal bij uw verhuizing moet gebeuren, wat u eventueel zelf wenst te doen en maken zo een plan voor uw verhuizing overeenkomstig uw wensen. Op basis hiervan maken wij snel een offerte en bespreken dat met u.

Op uw verzoek kunnen wij voorbeelden meebrengen ten behoeve van de inrichting van de nieuwe woning, zodat u thuis rustig kunt uitzoeken wat u mooi vindt, zonder tientallen winkels af te moeten en verschillende afspraken te hoeven maken.

Het spreekt vanzelf dat de werkzaamheden voor uw verhuizing centraal staan. Dat is tenslotte waar wij al sinds 2001 zo goed in zijn en naam hebben gemaakt: u álles bij de seniorenverhuizing naar Amersfoort, of waar dan ook, uit handen nemen.

Puntsgewijs onze mogelijke werkzaamheden:

 • De inrichting van uw nieuwe woning plannen;
 • Met u selecteren en markeren van te verhuizen goederen;
 • Laminaat, tapijt, PVC of vinyl leggen;
 • Nieuwe gordijnen en vitrage of rolgordijnen leveren en plaatsen;
 • Het renoveren van de keuken en sanitaire installaties;
 • Alle te verhuizen bezittingen zorgvuldig inpakken en verhuis klaar maken;
 • Grote meubels, klokken en lampen demonteren en verpakken;
 • De geselecteerde bezittingen veilig verhuizen binnen Amersfoort of omgeving;
 • Kasten, klokken en lampen monteren en plaatsen;
 • Foto’s, schilderijen en planten plaatsen;
 • Alles op basis van de oude thuissituatie gezellig inrichten ook als u naar een verzorgingstehuis verhuist;
 • Uw oude woning opleveren conform de afspraken en eisen van de makelaar, nieuwe eigenaar, verhuurder of woningcorporatie;

Wenst u meer ingrijpende aanpassingen of vernieuwing van uw woning die niet in het lijstje staan? Wij hebben een ruime ervaring en helpen u graag met alle zaken die verder gaan dan alleen een verhuizing. We zeggen bijna nooit nee, tenzij wij iets écht niet kunnen of willen!

Door onze werkwijze onderscheidt Seniorenhulp Nederland zich en bereikt zo een eindresultaat zoals dat echt hoort. Onze klant wenst hulp bij de verhuizing en dat krijgen zij ook. Ons personeel is goed geschoold en zeer vakkundig, heeft geduld voor 10 en werkt áltijd met een glimlach!

Het familiebedrijf, Seniorenhulp Nederland werd gesticht met de overname van een bestaand bedrijf. Sinds 2001 is de tweede generatie actief bezig om de zó sterk onderscheidende werkwijze te beschermen. Onze naam is ons veel waard, niet zomaar hebben wij een gastenboek vol lovende woorden!

Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking, meer informatie te verschaffen en een offerte te maken voor een verhuizing naar Amersfoort of elders in Nederland. Voor een afspraak klikt u hieronder voor onze contactgegevens. Voor een brochure kunt u ook hieronder klikken.

We horen graag van u!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd