Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Woning opleveren

Als het gaat om het opleveren van woningen voor ouderen, mindervaliden of hulpbehoevenden, dan is er bij een verhuizing of overlijden vaak veel te doen. Woonruimte is immers schaars, en de woning moet vlot weer in gebruik kunnen worden genomen. Zelf heeft u waarschijnlijk niet de tijd en energie om alle zaken die komen kijken bij een woning opleveren, af te handelen. Het is daarom een goede keuze om hiervoor een betrouwbaar bedrijf in te schakelen, dat het gehele proces volledig voor u verzorgt. Een woning netjes voor u opleveren, doen wij met kunde en plezier.

Waar moet u aan denken bij een woning opleveren?

Gaat u bijvoorbeeld verhuizen naar een andere (senioren)woning of is een naaste overleden, dan krijgt u te maken met de verhuizing zelf, maar ook met het opleveren van de voormalige woonruimte. Uw tijd en energie steekt u op zo’n moment graag in andere zaken. Een woning opleveren is meer dan alleen het inpakken en weghalen van uw spullen. De verhuurder, makelaar of woningbouwmaatschappij stelt vaak eisen aan de oplevering. Als u uw woning door ons laat opleveren, dan bent u van alle zorgen af. Wij zorgen ervoor dat alles helemaal in orde komt.

De achtergelaten inboedel wordt door ons met zorg bekeken. Waardevolle spullen blijven voor u behouden. Spullen die u niet meer gebruikt of wenst, moeten een juiste nieuwe bestemming krijgen. Goederen die niet meer te hergebruiken zijn, verwerken wij op milieuvriendelijke wijze. Dat is nog niet alles: de woning wordt helemaal door ons ‘gestript’, waarbij schoonmaak, demontage en eventuele herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd. Alles bij elkaar zijn dit nogal wat taken die komen kijken bij een woning opleveren. En al deze taken voeren wij graag voor u uit!

Meer informatie

Wij doen alles natuurlijk in goed overleg. Zo wordt de oplevering van de woning een gemakkelijke klus. Wilt u meer informatie over onze diensten en de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op. Een woning opleveren is, in samenwerking met ons, geen last meer!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder