Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Woningontruiming Roosendaal

U zoekt een ervaren bedrijf voor een woningontruiming in Roosendaal of omgeving zoals Bergen op Zoom, Rucphen, Zevenbergen, Dinteloord en omgeving en kwam zo bij ons terecht.  Seniorenhulp Nederland kan u daarbij helpen.

Sinds 2001 zijn wij op dat gebied een van de meest ervaren bedrijven en hanteren een onderscheidende werkwijze vooral gericht op senioren. Wij zijn geen handelaars van goederen uit woningontruimingen. Daar willen wij niets mee te maken hebben. We kiezen voor een eerlijke en transparante werkwijze. Zo hebben wij goede contacten met erkende non-profit kringloopwinkels en zorgen wij ervoor dat bruikbare zaken worden hergebruikt. Zo steunen wij graag die mensen die het nodig hebben en weet u dat de achtergelaten bezittingen een goede bestemming krijgen na de woningontruiming in Roosendaal of omgeving.

De kostbare delen van de inboedel zoals schilderijen, antiek e.d. die niet meer worden gebruikt kunnen wij desgewenst deskundig en onafhankelijk laten taxeren en op uw verzoek laten veilen bij een erkend veilinghuis. Zo wordt de waarde van opvallende stukken eerlijk bepaald en krijgt u de volledige opbrengst. Wij breng slechts de kosten van het verpakken en transport in rekening.

Wij kunnen op uw verzoek ook goederen bij u, familie of anderen bezorgen. Professionele verhuizingen beslaan 40% van onze werkzaamheden en zo behoren ook deze transporten tot ons dagelijks werk. Zonodig vakkundig gedemonteerd, zorgvuldig verpakt, verhuisd naar plaatsen in heel Nederland en indien gewenst ook weer opgebouwd of geïnstalleerd. Moet daar meteen iets meegenomen en afgevoerd? Ook geregeld!

Wij nemen u alles uit handen stellen ons open en professioneel op, zijn altijd goed bereikbaar en maken waar wat we hebben beloofd.

Afspraak

We maken graag een afspraak in Roosendaal of omgeving met u om ter plaatse te bespreken en een opname te maken van de inboedel en te verwachten werkzaamheden zodat u snel een gespecificeerde offerte kan ontvangen. Het is belangrijk dat u in de woning goed heeft opgenomen wat u gedaan wilt hebben. Op basis daarvan en de opname kunnen wij de woningontruiming in Roosendaal vakkundig en vlot uitvoeren.

Ontruiming van woningen is het belangrijkste onderdeel van ons bedrijf en wij voeren dat uit in het hele land. Wij doen dat zeer zorgvuldig met oog voor de staat, het formaat en de waarde van woning en inboedel. Groot of klein, verouderd of zeer waardevol, uniek of veelvoorkomend; onze werkzaamheden hebben als doel: een professionele woningontruiming in Roosendaal of omgeving om zo de woning conform de gestelde eisen van u, een verhuurder, een koper of makelaar op te kunnen leveren.

Niet alles in en om een woning is herbruikbaar. Zaken als oude vloerbedekkingen, kasten die kapot zijn: ook alle niet-bruikbare zaken worden netjes afgevoerd volgens de officiële kanalen.

Aan de hand van de opname en onze afspraken wij gaan wij aan de slag:

 • Demontage van grote stukken, zoals kasten, en transportklaar maken.
 • Verpakken, demonteren en afvoeren naar officiële afvalverwerkers van niet bruikbare spullen zoals kapot meubilair of rommel.
 • Verwijderen van vloerbedekkingen zoals laminaat en parket. In het geval van asbesthoudende materialen wordt een gecertificeerd bedrijf ingeschakeld
 • Verwijderen van lampen en terugplaatsen van kroonsteentjes en deksels van centraaldozen.
 • Herstellen en verwijderen van lambrisering, plavuizen of andere aanpassingen.
 • Herstelwerk na slopen, of herstel van schilderwerk, stuken van wanden.
 • Trapbekleding eraf en de treden gladschuren.
 • De woning wordt uitgebreid schoongemaakt. Keuken, badkamer en toiletten worden gesopt en kalkvrij opgeleverd, vloeren gestofzuigd, de schuur aangeveegd en de tuin toonbaar gemaakt.

Middels onze contactgegevens die u hieronder vindt kunt u een afspraak maken. We sturen u snel de offerte zodat u deze eventueel kunt bespreken met de familie. Als u daar prijs op stelt kunnen we uw werk direct inplannen,

Wij ontmoeten u graag in de te ontruimen woning!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder