Verhuizen naar Roosendaal

U vond de website van Seniorenhulp Nederland omdat u op zoek bent naar een ervaren bedrijf voor het verhuizen in of naar Roosendaal. Wij zijn dé specialist op het gebied van seniorenverhuizingen, woningontruiming en alle aanverwante werkzaamheden. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Wij beperken ons niet tot het verhuizen naar Roosendaal, maar ook naar Bergen op Zoom, Rucphen, Zevenbergen of Dinteloord en omgeving behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Een verhuizing naar een plaats elders in Nederland is geen enkel probleem!

Wij onderscheiden ons van andere verhuizers doordat wij ons niet beperken tot alleen het verhuizen maar voeren alles uit wat bij een verhuizing moet gebeuren. U maakt een keuze uit uitgebreide mogelijkheden die wij bieden. Uw wensen worden zorgvuldig uitgevoerd. U bent volstrekt vrij in uw keuzes, zo wij werken graag samen met uw eigen gekozen vakmensen.

Wij komen graag bij u langs

Om een duidelijke offerte te kunnen maken op basis van uw wensen, bespreken wij graag alle mogelijkheden bij u thuis zo. We nemen alle tijd om op nemen wat er allemaal moet gebeuren bij uw verhuizing, wat onze werkzaamheden gaan omvatten en wat u zelf gaat te doen. Samen maken we een goed plan voor uw verhuizing. Zo leren wij bijzonderheden van uw situatie kennen en zullen zo rekening houden met bijvoorbeeld het gebruik van een rolstoel of rollator. Wij bezoeken ook uw nieuwe woning voor een inspectie om alle werkzaamheden goed te kunnen plannen. U krijgt ook stalen van vloerbedekkingen, laminaat, behang en verfkleuren, zodat u thuis rustig uw keuzes kan maken zonder langs verschillende winkels te moeten gaan en maken wij de afspraken met verschillende leveranciers te maken. Alle werkzaamheden worden tot in detail in de offerte vermeldt en u weet snel welke kosten u kan verwachten.

Uit het voorgaande begrijpt u dat wij een specialist zijn die een totaalpakket aanbiedt en veel meer doet dan het verhuizen van de ene naar de andere plaats. Wij richten ons voornamelijk op ouderen en minder validen. We verzorgen alle in- en uitpakwerk, voeren klussen uit, stofferen uw nieuwe woning, hangen lampen op, schilderwerk en zelfs het sanitair en de keuken kunnen we renoveren. Wij leveren uw oude woning ook leeg en schoon op. Spoedverhuizingen naar een verzorgingshuis of verpleegkamer behoren ook regelmatig tot ons werk.

Het belangrijkste is uw verhuizing naar uw nieuwe woning vlekkeloos verloopt. Sinds 2001 hebben wij ons daarin bewezen en wij u álles bij het verhuizen naar Roosendaal of waar dan ook, uit handen .

Onze mogelijkheden

Hier volgen onze mogelijkheden op een rij:

 • We maken met u de plannen voor de inrichting van de nieuwe woning en markeren de te verhuizen goederen;
 • We leveren en leggen de door u gekozen vloerbedekkingen;
 • We monteren rails, rolgordijnen of lamellen en hangen de nieuwe gordijnen en vitrage op;
 • We vernieuwen het sanitair en keuken;
 • We pakken van alle te verhuizen objecten zorgvuldig in;
 • We demonteren en verpakken grote meubels, klokken en lampen;
 • We verhuizen alles naar Roosendaal of omgeving pakken alles uit;
 • We richten het huis op basis van de oude thuissituatie ook als u naar een verzorgingstehuis verhuist.
 • We plaatsen uw klokken, planten enz. monteren en ruimen de kasten in en maken de bedden op.
 • We hangen de lampen, foto’s en schilderijen op de gekozen plaatsen;
 • We maken uw nieuwe woning gezellig en goed bewoonbaar klaar zodat u die kunt betrekken;
 • We leveren de oude woning op conform de eisen dan wel verwachting van de verhuurder of woningcorporatie, makelaar of nieuwe eigenaar;
 • We bieden u administratieve hulp bij de adreswijziging, de beëindiging van lopende contracten en het sluiten van nieuwe.

Ervaring

Wij hebben ervaring met alles wat bij een verhuizing kan voorkomen. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt, u bepaalt zelf wat er moet gebeuren. We zoeken een oplossing als het niet in onze lijst staat en informeren u alswij het écht niet kunnen!

Wij werken op een manier die afwijkt van die van andere verhuizers, waarmee wij een eindresultaat bereiken zoals dat hoort. Onze vakkundige medewerkers geven u de hulp waarop op rekent en meer dan dat. Dat goed geschoolde personeel werkt hard en met plezier en neemt alle tijd voor u.

Bij de overname van een bestaand bedrijf in 2001 werd het familiebedrijf Seniorenhulp Nederland opgericht. Onze onderscheidende werkwijze en onze goede naam wordt sindsdien hooggehouden en beschermd door de tweede generatie. In ons gastenboek vindt u veel lovende reacties die wij ook daardoor ontvingen van onze klanten.

Door hieronder te klikken op de knop vindt u onze contactgegevens en kunt een afspraak maken voor meer informatie of het maken van een offerte om te verhuizen naar Roosendaal. Voor een brochure kunt u ook hieronder klikken.

Wij helpen u graag verder!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd