Woningontruiming Arnhem

Fijn om u te mogen begroeten op de ‘thuispagina’ van onze website. We helpen graag mensen die op zoek zijn naar een vooraanstaand bedrijf met veel ervaring in woningontruiming in Arnhem maar ook in Oosterbeek, Ede-Wageningen, Veenendaal, Velp of omgeving.

Sinds 2008 zijn wij gevestigd in Bergschenhoek, maar al sinds 2001 is onze oprichter, Kris van den Wijngaart, actief in deze bedrijfstak met een unieke werkwijze op het gebied van woningontruiming door geheel Nederland.

Ontruiming

Dagelijks zijn wij bezig met het zorgvuldig leegruimen van woningen, na een verhuizing maar ook vaak na een overlijden. Voor ons staat voorop dat we de woning na de ontruiming spic en span opleveren. Wij werken hard en goed rekening houdend met de vaak grote emotionele waarde van achtergelaten bezittingen. Natuurlijk helpen wij u met het opruimen van de inboedel maar wij zijn geen handelaren. Stukken van waarde kunnen wij op uw verzoek laten taxeren door een erkend taxateur en inbrengen bij een van onze samenwerkende en erkende veilinghuizen. Opbrengsten daarvan zijn geheel voor u, wij berekenen slechts de kosten voor verpakken, eventueel (de)montagewerk en transport. Ook kunnen wij uw spullen bij ú, andere familie of erven bezorgen.  Ook dat is altijd mogelijk, goed verpakt, schadevrij en daar waar u het hebben wilt.

De andere, alledaagse, maar nog bruikbare zaken geven wij met veel enthousiasme weg aan een van onze samenwerkende en erkende organisaties op non-profit basis, zoals kringloopwinkels, die behoeftige mensen helpen met deze spullen, of middels andere constructies.

Ook de niet-bruikbare zaken voeren wij af naar erkende afvalverwerkers. Dit alles uiteraard volgens de regels die daarvoor gelden. Zo zijn onze medewerkers goed opgeleid en herkennen ze gevaarlijke stoffen zoals asbest dat dan door een geregistreerd bedrijf wordt verwijderd en veilig afgevoerd. En is de woning leeg? Dan gaan we verder:

Wij nemen alles uit uw handen bij de uitvoering van de werkzaamheden voor de woningontruiming in Arnhem, Oosterbeek, Ede-Wageningen, Veenendaal, Velp of omgeving. Bij huurwoningen dient u aan de door de verhuurder gestelde eisen te voldoen. Is er sprake van een eigen woning dan dient er rekening gehouden te worden met de adviezen van de makelaar of met de afspraken die u heeft gemaakt met de eventuele kopers van de woning.

Onze mogelijkheden

Wát die wensen ook mogen zijn, wij zorgen voor een lege, schone en representatieve woning conform de afspraken en zoals dat van ons verwacht wordt.

 • Verwijderen van tapijt, laminaat of trapbekleding eruit of eraf en treden geschuurd.
 • Eventuele asbesthoudende materialen verwijderen en afvoeren door een erkend bedrijf.
 • Afnemen van gordijnen, rails en lamellen.
 • Wij halen schuur of zolder geheel leeg.
 • Muren overschilderen en slecht behang verwijderen
 • Verwijderen van die planken, kastjes en aanpassingen van de woning.
 • Lampen verwijderen en herstellen van de elektrische installatie.

Na afronding van alle afgesproken werkzaamheden, doen we een uitgebreide schoonmaak. De badkamer, toiletten en keuken worden uitgebreid gesopt en als wij klaar zijn kunt u probleemloos de sleutel inleveren.

Het is niet voor niets dat Seniorenhulp Nederland een gastenboek vol tevreden klanten heeft; wij willen de meest betrouwbare, klantvriendelijkste en goed bereikbare partij zijn voor een woningontruiming, zeker in Arnhem en omgeving omdat we een naam hoog te houden hebben.

Wij maken heel graag een afspraak om ter plaatse alles zorgvuldig met u te bespreken en een opname te maken voor een uitgebreide offerte. Hieronder vindt u de knop die u doorverwijst naar onze contactgegevens. Heeft u minder haast en wilt u eerst graag een brochure dan kunt u middels de andere knop hieronder een brochure aanvragen.

Dank voor uw bezoek aan onze site en heel graag tot ziens!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd