Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Verhuizen Bergschenhoek

Wij begrijpen dat u bij onze website terecht bent gekomen bij uw zoektocht naar een ervaren en betrouwbaar bedrijf voor het verhuizen in of naar Bergschenhoek. Bij Seniorenhulp Nederland bent u dan aan het goede adres, vooral als u zocht naar een specialist op het gebied van het verhuizen van senioren, maar ook van minder validen. Omdat wij gevestigd zijn doen wij er alles aan om onze naam hoog te houden en graag zijn we u dan ook van dienst!

Door alles uit uw handen te nemen verloopt de verhuizing soepel en vlot en wordt u ontlast. Wij kunnen alle mogelijke werkzaamheden aan die zich voordoen bij verhuizingen, daarnaast voeren wij ook woningontruimingen uit. We verhuizen naar Bergschenhoek maar ook in de regio zoals Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk (Lansingerland) en Pijnacker, de rest van Nederland en zelfs soms in het buitenland zijn wij actief.

Meer dan alleen verhuizen

Doordat wij meerdere disciplines dan alleen het pure verhuizen beheersen onderscheiden wij ons van de gemiddelde verhuizer. Uiteraard bent u er volstrekt vrij in welk werk u door ons of derden wilt laten uitvoeren en we werken regelmatig samen met andere aangestelde vakmensen. Wij doen ons uiterste best om uw keuzes uit de mogelijkheden die wij bieden op de beste wijze uit te voeren. Ons familiebedrijf startte in 2001 met de overname van een bestaand bedrijf, de tweede generatie zet nu onze onderscheidende werkwijze krachtig en succesvol voort.

Het blijft dus niet beperkt tot puur het verhuizen naar Bergschenhoek. We voeren ook kleine en grote klussen uit, zoals zelfs het renoveren van sanitair en keuken. Maar ook schilderen, behangen en stofferen, laden en lossen en in- en uitpakken van uw bezittingen. Op basis van uw wensen richten wij uw woning volledig in en wordt de oude woning opgeleverd volgens de afspraak met u of de eigenaar. Een spoedverhuizing naar een verzorgingshuis of verpleegkamer kunnen wij ook verzorgen en is bijna alledaags.

Om u goed te kunnen adviseren is het nodig om een afspraak bij u thuis te maken en uw situatie te leren kennen, zoals uw mobiliteit en eventueel gebruik van rolstoel of rollator. We lichten toe wat wij voor u kunnen doen en leggen vast wat u van ons verwacht en wat u eventueel zelf wenst te doen bij uw verhuizing. U krijgt stalen van vloerbedekkingen, behang en een verfwaaier zodat u niet langs verschillende leveranciers hoeft te gaan en uw keuze in alle rust kunt maken. Een nauwkeurige opname in de nieuwe woning is nodig om alle werkzaamheden goed voor te kunnen bereiden. Op basis van al deze gegevens maken wij een planning en een gedetailleerde offerte zodat u snel weet welke kosten u kunt verwachten.

Onze mogelijkheden

Seniorenhulp Nederland ontlast u door alles soepel en veilig te laten verlopen bij het verhuizen naar Bergschenhoek of omgeving.

De mogelijkheden die wij bieden punt voor punt:

 • Maken van een inrichtingsplan nieuwe woning;
 • Selecteren en markeren van de te verhuizen goederen met u;
 • Maken van een gedetailleerde planning voor de verhuizing;
 • Verzorgen van een onafhankelijk taxatie van overbodige, waardevolle objecten en in goed overleg inbrengen bij een erkend veilinghuis.
 • Afvoeren van overbodige maar bruikbare objecten naar non-profit kringloopwinkels;
 • Afvoeren van niet bruikbare goederen naar afvalverwerkers;
 • Uitvoeren van alle gewenste klussen;
 • Schilderen van het interieur, zelfs het exterieur indien nodig;
 • Leveren en leggen van de gekozen vloerbedekkingen;
 • Monteren van rails, rolgordijnen of lamellen en ophangen van de gordijnen en vitrage;
 • Uitruimen van kasten en alles zorgvuldig inpakken;
 • Demonteren en verpakken van grote meubels, klokken en lampen;
 • Zorgvuldig inpakken van alle te verhuizen objecten;
 • Laden en verhuizen naar Bergschenhoek of omgeving, lossen en alles uitpakken;
 • Inrichten van de woning op basis van de oude thuissituatie;
 • Opbouwen en inruimen van de kasten;
 • Ophangen van lampen, foto’s en schilderijen waar u ze wilt hebben;
 • Gezellig bewoonbaar maken van de woning met o.a. uw planten zodat u er zorgeloos kunt wonen;
 • Opleveren van de oude woning volgens de afspraken met makelaar, nieuwe eigenaar of verhuurder en woningbouwvereniging;
 • Assisteren met de administratie voor de adreswijziging en het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Wij denken in oplossingen

Heeft u in ons pakket werkzaamheden gemist die moeten gebeuren, dan zoeken we daar een oplossing voor en informeren u bijtijds als wij het écht niet kunnen. Verhuizen is ons dagelijkse werk en toch worden we nog een enkele keer verrast, maar we hebben altijd een passende oplossing gevonden! Wij hebben ervaren medewerkers, zij zijn goed geschoold, werken hard en met plezier en helpen u waar het nodig is. Met onze onderscheidende werkwijze bereiken we zo het perfecte eindresultaat.

We houden onze werkwijze met trots in ere, dragen zo onze goede naam uit en ontvangen daardoor veel lovende reacties die u in ons gastenboek kunt vinden.

Voor het maken van een vrijblijvende afspraak of voor her aanvragen van een offerte voor het verhuizen naar Bergschenhoek kunt u onderstaande knop gebruiken die u doorverwijst naar onze contactgegevens. Hier vindt u ook een knop die u kunt gebruiken voor aanvragen voor onze brochure.

Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder