Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Senioren verhuizen

Bent u al wat ouder en gaat u binnenkort verhuizen, bijvoorbeeld naar een seniorenwoning of verzorgingstehuis? Dan staan er heel wat veranderingen voor de deur. Als senioren gaan verhuizen, dan is een helpende hand geen overbodige luxe. Bij Seniorenhulp Nederland zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van uw verhuizing. Wij hebben daarbij aandacht voor uw speciale wensen. Zo zorgen wij ervoor dat u rustig en prettig verhuist naar uw nieuwe woonomgeving. Lees snel verder en bekijk de mogelijkheden voor senioren verhuizen!

Complete dienstverlening op het gebied van senioren verhuizen

Seniorenhulp Nederland biedt een complete dienstverlening aan voor het verhuizen van senioren. Dat wil zeggen dat wij verder gaan dan alleen het transporteren van de eigendommen van woning A naar woning B. Met al uw wensen kunt u bij ons terecht. Hierdoor ervaart u zo min mogelijk hinder bij de verhuizing. Onze mogelijkheden op het gebied van senioren verhuizen betreffen onder meer:

 • Selectie en markering van uw goederen
 • Schematisch inrichting van uw nieuwe woning
 • Inpakken van alle goederen
 • Demontage en verpakking alle grote meubels, klokken en lampen
 • Volledige en veilige verhuizing van uw goederen
 • Plaatsing en montage van uw kasten, klokken en planten (volledig identiek aan uw vorige woning)
 • Ophangen van uw lampen, schilderijen en gordijnen
 • Stoffeer- schilder- en behangwerk
 • Woonklaar maken van uw nieuwe woning
 • Opleveren van uw oude woning volgens de eisen verhuurder, makelaar of woningbouwstichting
 • Regelen van diverse administratieve zaken, zoals het doorgeven van de adreswijziging en het opzeggen van abonnementen

Wij regelen de verhuizing op de manier zoals u dat wilt. U kiest zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Zo weet u zeker dat uw verhuizing helemaal naar wens zal verlopen.

Neem gerust contact met ons op!

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van senioren verhuizen? Of heeft u speciale wensen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij horen graag van u en vertellen u alles over de mogelijkheden.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder