Verdeling inboedel

Wilt u de verdeling van uw inboedel goed geregeld hebben? Al vele jaren helpt Seniorenhulp Nederland senioren en ouderen bij het regelen van de verdeling van hun inboedel. Wij zorgen er niet alleen voor dat uw wensen worden vastgelegd, ook zien wij erop toe dat deze afspraken worden nageleefd en dat achtergebleven goederen een goede bestemming krijgen. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Hulp bij de verdeling van uw inboedel

Om problemen en – in het ergste geval – ruzies te voorkomen na uw overlijden, is het belangrijk om tijdig duidelijke afspraken vast te leggen over de verdeling van uw inboedel. Het is voor u misschien niet gemakkelijk om dit allemaal te regelen. U wilt namelijk een zo eerlijk mogelijke verdeling, waarin u én uw familieleden zich kunnen vinden. Kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Als executeur helpen wij ouderen en senioren al jaren bij het maken van een correcte verdeling van de inboedel. Wij leggen uw wensen vast en zorgen dat er, na uw overlijden, aan deze wensen wordt voldaan. Bovendien zorgen wij voor een passende oplossing voor de resterende inboedel. Wij werken samen met diverse goede doelen en stichtingen in Nederland. Aan deze organisaties worden de nog bruikbare goederen die geen bestemming krijgen, geschonken. Spullen die niet meer bruikbaar zijn, worden door ons verantwoord afgevoerd.

Vrijblijvend kennismaken

Bent u benieuwd naar wat Seniorenhulp Nederland voor u kan betekenen bij de verdeling van uw inboedel? Neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kunnen we al uw vragen beantwoorden en informeren we over onze service.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd