Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Woning leegruimen

Een woning leegruimen: het is een lastige klus die u misschien wilt uitbesteden. Zeker wanneer het gaat om het leegruimen van een woning van iemand dicht bij u, gaat dat gepaard met emoties. In geval van een verhuizing of overlijden kan het noodzakelijk zijn om snel, maar ook zorgvuldig leeg te ruimen en op te leveren. U heeft vrijwel altijd te maken met inboedel die achterblijft. Wilt u met vertrouwen van deze ‘last’ af zijn, dan kiest u ervoor de woning te laten leegruimen en de het werk over te laten nemen door Seniorenhulp Nederland. Zo bent u zeker van een adequate en professionele afhandeling.

Een woning leegruimen, hoe werkt dat?

Als u ons inschakelt voor het leegruimen van een woning, dan nemen wij u alle zorgen uit handen. U heeft geen omkijken meer naar deze lastige klus, terwijl u wel bent verzekerd van een zorgvuldige afhandeling conform de verwachtingen van de verhuurder of makelaar. Voor inboedel die achterblijft, vinden wij diverse stichtingen die bruikbare goederen hergebruiken. Vanzelfsprekend houden wij hierbij rekening met uw wensen.

Het is prettig om in geval van een verhuizing geen rekening te hoeven houden met het leegruimen van de woning die u achterlaat. De verhuizing zelf is al belastend genoeg en vraagt logischerwijs om al uw aandacht. In geval van een overlijden is het ook prettig om het leegruimen van de woning te laten verzorgen, zodat u alle aandacht kunt geven aan belangrijkere zaken. Een zorgvuldige aanpak is waar u op kunt rekenen als u het leegruimen van de woning aan ons overlaat.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte!

Een woning leegruimen vraagt om tijd en energie. Wilt u het gehele proces daarom uitbesteden aan een ervaren bedrijf? Wij nemen u het werk uit handen en zorgen voor een professionele afwikkeling. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder