Verhuizen naar Gouda

U gaat verhuizen naar Gouda of naar Reeuwijk, Bodegraven, Woerden, Waddinxveen en omgeving en zoekt hiervoor een ervaren en betrouwbaar bedrijf. Wij van Seniorenhulp Nederland introduceren ons via de website graag bij u. Onze naam geeft al aan dat wij ons vooral richten op het verhuizen van senioren maar ook minder validen. Ook doen wij woningontruimingen en alle aanverwante werkzaamheden die voorkomen bij een verhuizing. Wij nemen u alles uit handen nemen om zo de verhuizing soepel en vlot te laten verlopen.

Wij werken landelijk en kunnen u dus ook verhuizen naar een andere plaats in Nederland.

Onze brede professionele organisatie onderscheidt zich doordat wij meerdere disciplines beheersen en kan zo aan al uw wensen voldoen. U kunt bepalen welk werk wij voor u uit moeten voeren op basis van de keuze uit onze uitgebreide mogelijkheden. Uiteraard bent u volstrekt vrij in deze keuzes, wij volgen deze wensen volledig. Zo werken we ook prima samen met door u aangestelde vakmensen.

Ons totaalpakket

Naast het verhuizen bieden wij u een totaalpakket aan. Zoals het in- en uitpakken van uw bezittingen, uitvoeren van kleine en grote klussen, schilderen, behangen en stofferen. Maar ook het volledig inrichten van de woning en soms renoveren we zelfs het sanitair of de keuken. We kunnen uw oude woning ook leeg en schoon opleveren. Als iemand met spoed verhuist moet worden naar een verzorgingshuis of verpleegkamer, regelen we dat ook.

Een afspraak bij u thuis is nodig om zorgvuldig te bespreken wat er allemaal nodig is bij uw verhuizing, wat u eventueel zelf wenst te doen en wat wij voor u kunnen doen. We maken samen met u een plan voor de organisatie van uw verhuizing en leren ook uw situatie kennen en kunnen rekening houden met bijvoorbeeld gebruik van rolstoel of rollator. Ook een bezoek aan uw nieuwe woning is nodig om alle werkzaamheden goed voor te kunnen bereiden. Daarna maken wij een gedetailleerde offerte en weet u snel wat u financieel kan verwachten.

Wij bezorgen u stalen van vloerbedekkingen, behang en verfwaaiers zodat u in alle rust kunt kiezen en allerlei afspraken met verschillende leveranciers niet nodig zijn.

Een soepele en veilige verhuizing staat voor ons voorop. Dat is al sinds 2001 een van onze speerpunten.  Bij het verhuizen in Gouda of omgeving nemen wij alles uit uw handen.

Onze mogelijkheden

Puntsgewijs nog eens alle mogelijkheden op een rijtje:

 • We plannen de inrichting van de nieuwe woning;
 • Met u markeren we welke goederen verhuist moeten worden;
 • We doen al het nodige kluswerk;
 • We voeren al het schilderwerk uit;
 • We leveren en leggen de gekozen vloerbedekkingen;
 • We monteren rails, rolgordijnen of lamellen en hangen gordijnen en vitrage op;
 • We pakken alle te verhuizen objecten zorgvuldig in;
 • We demonteren en verpakken grote meubels, klokken en lampen;
 • We verhuizen naar Gouda of omgeving en pakken alles uit;
 • We richten de woning in met als basis de oude thuissituatie;
 • We zetten de kasten in elkaar en ruimen ze in;
 • We hangen van lampen, foto’s en schilderijen op waar u ze wilt hebben;
 • We maken de woning gezellig en goed bewoonbaar zodat u die zorgeloos kunt betrekken;
 • We leveren uw oude woning op volgens de eisen en verwachtingen van de verhuurder of woningbouwvereniging, makelaar of nieuwe eigenaar;
 • We helpen u bij het versturen van de adreswijziging en het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Oplossingen

Mist u in de lijst zaken die u aan de woning wenst te doen, dan zoeken we een oplossing en laten u weten als wij het écht niet kunnen. Alle gebruikelijke zaken die bij een verhuizing voorkomen zijn ons dagelijkse werk. U bepaalt zelf wat er moet gebeuren, wij schrikken nergens voor terug en bijna alles is mogelijk.

Door de manier van werken van onze ervaren en goed geschoolde medewerkers bereiken wij een eindresultaat zoals dat echt hoort. We werken hard, met plezier en verlenen u alle hulp die u van ons mag verwachten.

In 2001, bij de overname van een bestaand bedrijf ontstond het familiebedrijf Seniorenhulp Nederland. Onze zó sterk onderscheidende werkwijze werd met succes voortgezet door de tweede generatie die ook onze goede naam met trots heeft uitgedragen. We ontvingen door de jaren veel lovende reacties die u in ons gastenboek kunt vinden.

Om een afspraak te maken voor meer informatie of om een offerte om te verhuizen naar Gouda aan te vragen kunt u hieronder op de knop klikken voor onze contactgegevens. Voor onze brochure kunt u op de andere onderstaande knop klikken.

Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs. Graag tot ziens!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd