Opkoper inboedel

Gaat u verhuizen naar een kleinere woning? Bent u bijvoorbeeld wat ouder en verhuist u naar een aanleunwoning, bejaardentehuis of verzorgingshuis? Dit is een spannende onderneming. Toch komt er nog veel meer bij kijken dan alleen de verhuizing zelf. Een kleinere woning betekent dat u niet al uw bezittingen mee kunt nemen. U zult dan ook keuzes moeten maken en moeten bepalen welke spullen u achterlaat in uw oude woning. Seniorenhulp Nederland helpt u bij het leegruimen van de woning en ontzorgt u op verschillende vlakken, van het verhuizen van meubels en decoratie tot het vinden van een nieuwe plek voor uw spullen.

Uitzoeken van waardevolle spullen

Of u nu zelf gaat verhuizen of dat u te maken heeft met een overlijden, een inboedel bevat vaak waardevolle spullen met emotionele waarde. Het is zaak dat u de bezittingen goed nakijkt, zodat u belangrijke spullen kunt bewaren. Toch blijven er vrijwel altijd veel meubels, apparaten en accessoires achter, die voor u geen emotionele waarde meer hebben. U kunt dan een opkoper voor de inboedel laten komen, maar dit blijkt vaak een stuk lastiger dan gedacht. Ook het resultaat valt vaak erg tegen. Wilt u toch een goed plekje vinden voor uw resterende inboedel, dan kan Seniorenhulp Nederland u daarbij helpen. Wij kopen uw inboedel niet op, maar zorgen ervoor dat uw spullen een nieuw leven krijgen bij mensen die dat nodig hebben. Echt waardevolle items worden op de veiling verkocht, waarna u de opbrengst ontvangt.

Geef uw inboedel een nieuwe bestemming!

Seniorenhulp Nederland heeft niet alleen al jarenlang ervaring in het verhuizen en het ontruimen van woningen, we steunen ook veel stichtingen en goede doelen in Nederland. Deze stichtingen voorzien minder draagkrachtigen van de benodigde spullen. Zoekt u een opkoper voor de inboedel en wilt u de inboedel van uw woning een goede bestemming geven, Seniorenhulp Nederland koopt niets, maar zorgt voor een eerlijke en transparante leegruiming en oplevering!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd