Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Inboedel inkopen

Bij een verhuizing naar een andere of kleinere woning, of in geval van een overlijden in de naaste familie, heeft u te maken met een inboedel die achterblijft. Lastig, want wat moet u hiermee doen? Vaak moet de oude woning snel worden opgeleverd, en dan moeten alle spullen uit het huis zijn gehaald. Seniorenhulp Nederland helpt u hierbij graag. Zo heeft u minder zorgen over de afhandeling van de inboedel. De inboedel krijgt een nieuwe plek, waarbij u volledig wordt geholpen door een professional.

Bezittingen uitzoeken

Natuurlijk zijn er altijd bepaalde bezittingen die u of andere familieleden of kennissen willen houden, omdat ze een bepaalde emotionele waarde hebben. Toch blijven er ook vrijwel altijd een hoop zaken achter die wellicht nog wel bruikbaar zijn. Wij hebben hiervoor een goede oplossing. Wij kunnen niet uw inboedel inkopen, maar halen uw woning zorgvuldig leeg. Hierbij zorgen we voor eerlijkheid en transparantie, gedurende het gehele proces. Alle waardevolle spullen leveren wij netjes bij u af. Voor de resterende inboedel proberen wij een nieuwe bestemming te vinden, bijvoorbeeld via een goed doel of een stichting. U bent van een zorg verlost en u maakt er anderen blij mee! Ook kunnen wij waardevolle bezittingen via een veiling verkopen, waarna we u blij maken met de opbrengst.

Werken, ongeacht de klus

Seniorenhulp Nederland is een partij die alles doet omtrent verhuizingen en oplevering. Ons doel is het opleveren van een nette woning, waarbij een keurige woning wordt achtergelaten voor de verhuurder of makelaar. Ongeacht de klus, bieden wij onze hulp. Dit resulteert in een nette woning, die leeg is en bezemklaar wordt opgeleverd. Wilt u meer weten over onze dienstverlening, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst in uw verhuis- of ontruimingstraject.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder