Woning ontruimen in Utrecht

Fijn dat u Seniorenhulp Nederland heeft gevonden op internet! Wij gaan er van uit dat u deze pagina, omdat u op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf voor een woning te ontruimen in Utrecht, Nieuwegein, Zeist, Houten, Bilthoven en omgeving.

Onze zorgvuldige en respectvolle manier van werken onderscheidt ons van anderen. Veelal gaat het om een verhuizing maar ook vaak na het overlijden van een dierbare. Wij houden goed rekening met de vaak grote emoties die zo’n woningontruiming bij u in Utrecht oproept.

Op het gebied van woning ontruimen is Seniorenhulp Nederland een van de meest professionele en ervaren partijen. Ons dagelijks werkgebied is niet beperkt tot Utrecht of omgeving maar wij zijn actief in geheel Nederland.

Ons streven

Wij streven ernaar om alle vereiste werkzaamheden uit uw handen te nemen en dat zo de betreffende woning probleemloos kan worden overgedragen. Wij zorgen ervoor dat alle delen van de inboedel die u achterlaat en nog bruikbaar zijn, worden gedoneerd aan erkende non-profit kringloopwinkels. Zij krijgen zo een goede bestemming en steunen wij die mensen die het nodig hebben. Goederen die niet bruikbaar zijn worden afgevoerd volgens de officiële kanalen.

Wij zijn geen handelaren en willen niet betrokken worden bij koop of verkoop van delen van de inboedel. Op uw verzoek kunnen wij zorgen voor een onpartijdige taxatie van waardevolle stukken. Desgewenst kunnen wij die stukken ter veiling aanbieden bij erkende veilinghuizen. De volledige opbrengsten zijn uiteraard voor u. Wij brengen slechts de kosten van verpakking en transport in rekening.

Om een opname te maken en u zo een gedetailleerde offerte te kunnen geven maken wij graag een afspraak in de te ontruimen woning in Utrecht of omgeving

De meeste verhuurders en woningcorporaties kennen ons en wij kennen hun standaard eisen. Zo krijgen wij regelmatig een reactie als “perfect, zo wil ik al mijn woningen terug’’. Betreft het een eigen woning dan bepaalt u, vaak in overeenstemming met de verkopende makelaar of koper, hoe de woning dient te worden opgeleverd.

Op basis van de opdracht voor de woning ontruimen gaan wij aan de slag:

 • De bruikbare goederen worden geselecteerd en zorgvuldig verpakt.
 • Grote stukken, zoals kasten worden gedemonteerd en klaar gemaakt voor transport.
 • Verhuizen van gewenste stukken naar u of eventueel naar uw familieleden of anderen.
 • Afvoeren van achtergelaten en ongewenste inboedel naar diverse erkende non-profit stichtingen
 • Vloerbedekkingen, laminaat, parket, raamdecoratie, lamellen en gordijnen worden verwijderd.
 • Afvoeren van niet bruikbare spullen zoals kapot meubilair of rommel naar een officiële afvalverwerker.
 • Demonteren van lampen en terugplaatsen van kroonsteentjes en deksels van de centraaldozen.
 • Verwijderen van latere aanpassingen zoals lambrisering, plavuizen en herstellen van eventuele schade.
 • Herstellen van het schilder- en stucwerk.
 • Ons personeel is geschoold om asbest te herkennen en deze materialen worden door een gecertificeerd bedrijf verwijderd en afgevoerd.
 • Het zorgvuldig reinigen van de woning met speciale aandacht voor de keuken en alle sanitaire ruimtes.

Zo doen wij alles wat nodig is bij een woning ontruimen in Utrecht, in de omgeving of elders in ons land en na afronding leveren wij een schone en representatieve woning op overeenkomstig de gemaakte afspraken.

Van oorsprong is Seniorenhulp Nederland een familiebedrijf. Sinds de overname van een bestaand bedrijf in 2001, is de tweede generatie actief om de zó sterk onderscheidende werkwijze te beschermen. Niet voor niets zijn wij een van de meest serieuze spelers in Nederland en hebben wij een gastenboek vol lovende woorden!

Wilt u een afspraak met ons maken voor een offerte voor uw woning ontruimen in Utrecht dan kunt u hieronder op de knop klikken voor onze contactgegevens of de andere knop gebruiken voor het aanvragen van een brochure.

Onze medewerkers staan voor u klaar, graag tot ziens!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd