Verhuizen naar Arnhem

Wij helpen u graag middels onze website met uw keuze van een ervaren bedrijf voor het verhuizen in of naar Arnhem. Seniorenhulp Nederland is dé specialist op het gebied van seniorenverhuizingen, woningontruiming en alle aanverwante werkzaamheden. Wij kunnen heel veel werk voor u uit handen nemen, niet zomaar staat seniorenhulp in onze naam!

Niet alleen kunt u verhuizen naar Arnhem, maar ook naar Oosterbeek, Ede-Wageningen, Veenendaal, Velp of omgeving is uiteraard mogelijk. Ook een verhuizing elders in Nederland is alledaags.

Wij doen veel meer dan het verhuizen van de ene naar de andere plaats en zijn een specialist die een totaalpakket aanbiedt bij het verhuizen, vooral gericht op ouderen en minder validen. Zo verzorgen we in- en uitpakwerk, kluswerk, stofferen van uw nieuwe woning, lampen ophangen, schilderwerk en zelfs badkamers kunnen we renoveren. Wij leveren uw oude woning ook leeg en schoon op. Spoedverhuizingen naar een verzorgingshuis of verpleegkamer behoren ook regelmatig tot ons werk.

Onderscheidend

Wij onderscheiden ons als een professionele organisatie die aan al uw wensen kan voldoen. Wij bieden u de uitgebreide mogelijkheden, u maakt uw keuzes en bepaalt welk werk wij voor u moeten uitvoeren. Wij accepteren al uw wensen, niets is verplicht en waar nodig werken graag samen met uw bekende vakmensen.

We maken graag een afspraak om bij u thuis voor een uitgebreid gesprek om zo een duidelijke offerte te kunnen maken. Tijdens dit gesprek nemen we alle tijd om te inventariseren wat er allemaal bij uw verhuizing moet gebeuren, wat we voor u kunnen doen, wat u eventueel zelf wenst te doen   en maken we een plan voor uw verhuizing. Ook leren wij uw situatie kennen en kunnen rekening houden met eventuele bijzonderheden zoals rolstoel of rollator gebruik. Zo nodig bezoeken we uw nieuwe woning voor een opname om alle werkzaamheden goed voor te kunnen bereiden. In de offerte worden alle werkzaamheden uitgebreid vermeldt en weet u snel wat u kunt verwachten.

Tijdens ons bezoek kunnen wij ook stalen van vloerbedekkingen of laminaat, behang en verfkleuren tonen. Dan kunt u thuis uw keuzes maken zonder langs verschillende winkels te moeten en hoeft u niet allerlei afspraken met verschillende leveranciers te maken.

Het soepele en veilige verloop van uw verhuizing staat vanzelfsprekend voorop en dat is waar wij al sinds 2001 zo goed in zijn. Wij nemen u álles bij het verhuizen in Arnhem of elders uit handen.

Onze mogelijkheden

Onze mogelijkheden, punt voor punt:

 • De inrichting van uw nieuwe woning plannen en met u uitzoeken en markeren wat mee moet verhuizen;
 • Leveren en leggen van vloerbedekkingen zoals laminaat, tapijt, PVC of vinyl;
 • Nieuwe gordijnen, vitrage, rolgordijnen of lamellen ophangen;
 • Het vernieuwen van badkamer, toilet of keuken doen wij komt regelmatig;
 • Inpakken van al uw te verhuizen bezittingen;
 • Demonteren en verpakken van grote meubels, klokken en lampen;
 • De geselecteerde objecten veilig verhuizen naar Arnhem of omgeving en uitpakken;
 • De oude thuissituatie is de basis van het inrichten ook als u naar een verzorgingstehuis verhuist.
 • De verhuisde kasten, klokken, planten enz. weer plaatsen en monteren.
 • De lampen, foto’s en schilderijen worden op de gekozen plaatsen opgehangen;
 • Uw nieuwe woning wordt gezellig en goed bewoonbaar gemaakt zodat u die kunt betrekken;
 • Conform de eisen dan wel verwachting van de verhuurder of woningcorporatie, makelaar of nieuwe eigenaar wordt uw oude woning opgeleverd;
 • Eventueel administratieve hulp bij het doorgeven van de adreswijziging of het beëindigen van lopende contracten en het sluiten van nieuwe.

Eventuele aanpassingen

Welke aanpassingen u ook wilt in uw nieuwe woning, wij kennen alle zaken die bij een verhuizing kunnen voorkomen en schrikken nergens van. Alles is mogelijk, u bepaalt zelf wat er moet gebeuren. Staat het niet in onze lijst? Dan zoeken we een oplossing tenzij wij het écht niet kunnen!

Door onze manier van werken zoals weinig anderen dat doen, bereiken wij een eindresultaat zoals dat echt hoort. De hulp bij de verhuizing die onze klanten verwachten krijgen zij ook. Onze goed geschoolde en vakkundige medewerkers werken hard, met plezier en nemen alle tijd voor u.

De oorsprong van Seniorenhulp Nederland is het familiebedrijf dat in 2001 een bestaand bedrijf overnam. Sindsdien is de tweede generatie actief bezig om de zó sterk onderscheidende werkwijze en onze naam te beschermen. Dat is ons veel waard en daardoor ontvingen we zoveel lovende reacties die u in ons gastenboek kunt vinden.

Wilt u een afspraak maken voor meer informatie of een offerte aanvragen om te verhuizen naar Arnhem? Klik dan hieronder voor onze contactgegevens. Ook voor het aanvragen van onze brochure kunt u hieronder de knop gebruiken.

Wij staan voor u klaar. Graag tot ziens!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd