Woningontruiming Spijkenisse

Welkom op de pagina van Seniorenhulp Nederland voor een woningontruiming Spijkenisse, Hoogvliet, Rhoon, Brielle en Schiedam. Wij gaan er vanuit dat u op zoek bent naar een goede oplossing voor een woningontruiming Spijkenisse aldaar maar wellicht ook elders in het land.

Op deze en op onze andere pagina’s vindt u veel informatie omtrent het zorgvuldig laten leegruimen van een woning. Voor sommigen een emotionele aangelegenheid, voor anderen een fysiek onhaalbare opgave. Bij Seniorenhulp Nederland kunt u terecht voor alle gewenste werkzaamheden, omdat wij gespecialiseerd zijn in alles in en rondom een woningontruiming. Op uw verzoek doen wij een nauwkeurige opname in de woning te Spijkenisse of omgeving en maken dan een gedetailleerde offerte voor u.

Spijkenisse en omgeving is nagenoeg dagelijks, dan wel wekelijks werkterrein voor ons. De eisen en verwachtingen van diverse, grote en kleine, verhuurders zijn bij ons goed bekend. Uiteraard heeft u met een verhuurder niets te maken in geval van de koopwoning, maar welke situatie ook geldt, wij nemen u graag alle werkzaamheden uit handen.

Wij werken op een totaal andere manier dan vele andere bedrijven in dit vakgebied. Met respect voor uw inboedel concentreren wij ons op de ontruimingswerkzaamheden als volgt:

 • De geselecteerde bruikbare goederen worden zo nodig gedemonteerd, zorgvuldig verpakt en indien gewenst door ons afgevoerd en bezorgd bij u of door u aangegeven derden.
 • Achtergelaten maar nog bruikbare inboedel wordt afgevoerd naar erkende non-profit organisaties zoals kringloopwinkels.
 • Niet bruikbare spullen worden volgens geldende regels zorgvuldig ter vernietiging aangeboden bij een erkend afvalbedrijf.
 • Hierna verwijderen wij de vloerbedekkingen zoals laminaat, tapijt plavuizen enz. Raamdecoratie, lamellen, gordijnen enz. Alles volgens de gestelde eisen.
 • Lampen worden verwijderd en de elektrische installatie op orde gebracht.
 • Onze medewerkers zijn goed opgeleid en herkennen eventuele gevaarlijke stoffen zoals asbesthoudende materialen die dan door een erkend bedrijf zorgvuldig worden verwijderd en afgevoerd.
 • Eventuele schade na slopen aan stucwerk, schilderwerk en vloerafwerking worden hersteld.
 • Schade in de woning ten gevolge van roken wordt hersteld en eventueel opnieuw overgeschilderd.
 • Garage wordt schoon gemaakt en de tuin krijgt eventueel een grote beurt.
 • Dan wordt het hele huis schoon gemaakt De keuken en de sanitaire voorzieningen krijgen extra aandacht.

Kostbare eigendommen

Ons bedrijf koopt of verkoopt niets. In goed overleg met u kunnen wij kostbare delen van uw inboedel die niet meegaan zoals antiek meubilair, schilderijen of andere kunstwerken aanbieden voor een deskundige en onafhankelijke taxatie en, naar uw wens, aan een erkend veilinghuis aanbieden De volledige opbrengst i uiteraard voor u. Wij berekenen slechts de verpakkings- en de transportkosten.

Na afronding van ons werk leveren wij een frisse woning op in de staat zoals dat met u, koper, makelaar of verhuurder is overeengekomen

Uit het voorgaande zult u hebben begrepen dat wij een zeer professioneel en ervaren bedrijf voor een woningruiming zijn. Ons personeel is klantvriendelijk, zeer deskundig en geschoold om deze werkzaamheden naar behoren uit te voeren. Het huidige familiebedrijf Seniorenhulp Nederland nam in 2001 een bestaand bedrijf over en wordt nu gemanaged door Kris van den Wijngaart, de tweede generatie. Hij ziet het als zijn belangrijkste taak dat het bedrijf zich onderscheidt door de werkwijze in dit vakgebied. Hierdoor behoren wij tot de meest serieuze spelers in Nederland. De lovende woorden in ons gastenboek spreken wat dat betreft boekdelen!

Als u met ons kennis wilt maken en een ter plekke een zorgvuldige opname laten maken ten behoeve van een goede offerte kunt u hieronder op de linker knop klikken en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u liever onze brochure aanvragen? Maak dan gebruik van de rechter knop hieronder en wij sturen deze naar u op.

Wij staan klaar voor u!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd