Inboedel nalatenschap

Heeft u te maken met een sterfgeval in uw naaste familie- of kennissenkring? Dit is natuurlijk nooit fijn. Het brengt een hoop verdriet en vaak een leeg gevoel met zich mee. Bovenop dit verdriet, moet u echter vaak ook nog een hoop werk verzetten. In veel gevallen moet ook de woning van de overledene leeggeruimd worden, en wat dacht u van het regelen van de inboedel nalatenschap? Als u moeite heeft met afscheid nemen van bepaalde spullen, maar ze zelf ook niet kunt houden, dan bent u bij Seniorenhulp Nederland aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het regelen van uw inboedel nalatenschap.

Een tweede huis voor de inboedel nalatenschap

Wij begrijpen heel goed dat er een hoop spullen zijn die u of een ander familieleden graag wil bewaren. Dit in verband met de emotionele waarde ervan. Het is belangrijk dat u hier bij de inboedel nalatenschap rekening mee houdt. Toch blijven er ook altijd een hoop spullen achter, die niemand in de naaste omgeving echt goed kan gebruiken. De financiële waarde van deze spullen ligt vaak ook niet erg hoog en verkopen is dus iets wat u waarschijnlijk een hele hoop tijd, en slechts een beetje geld op gaat leveren. Als u op zoek bent naar een goed doel voor de inboedel nalatenschap, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen u graag zorgen uit handen en vinden een goed tweede huis voor de achtergebleven inboedel.

Goede doelen en stichtingen

Seniorenhulp Nederland werkt samen met verschillende goede doelen en stichtingen, die zich inzetten voor de mensen in de maatschappij die het niet zo breed hebben. Op deze manier wordt u inboedel nalatenschap geschonken aan mensen die het heel hard nodig hebben. Bovendien helpen wij u met het leegruimen en netjes opleveren van de woning. Ook het inpakken en transporteren van de inboedel regelen wij voor u. Als u de inboedel nalatenschap goed wilt regelen, neem dan contact met ons op!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd