Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Inboedel nalatenschap

Heeft u te maken met een sterfgeval in uw naaste familie- of kennissenkring? Dit is natuurlijk nooit fijn. Het brengt een hoop verdriet en vaak een leeg gevoel met zich mee. Bovenop dit verdriet, moet u echter vaak ook nog een hoop werk verzetten. In veel gevallen moet ook de woning van de overledene leeggeruimd worden, en wat dacht u van het regelen van de inboedel nalatenschap? Als u moeite heeft met afscheid nemen van bepaalde spullen, maar ze zelf ook niet kunt houden, dan bent u bij Seniorenhulp Nederland aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het regelen van uw inboedel nalatenschap.

Een tweede huis voor de inboedel nalatenschap

Wij begrijpen heel goed dat er een hoop spullen zijn die u of een ander familieleden graag wil bewaren. Dit in verband met de emotionele waarde ervan. Het is belangrijk dat u hier bij de inboedel nalatenschap rekening mee houdt. Toch blijven er ook altijd een hoop spullen achter, die niemand in de naaste omgeving echt goed kan gebruiken. De financiële waarde van deze spullen ligt vaak ook niet erg hoog en verkopen is dus iets wat u waarschijnlijk een hele hoop tijd, en slechts een beetje geld op gaat leveren. Als u op zoek bent naar een goed doel voor de inboedel nalatenschap, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen u graag zorgen uit handen en vinden een goed tweede huis voor de achtergebleven inboedel.

Goede doelen en stichtingen

Seniorenhulp Nederland werkt samen met verschillende goede doelen en stichtingen, die zich inzetten voor de mensen in de maatschappij die het niet zo breed hebben. Op deze manier wordt u inboedel nalatenschap geschonken aan mensen die het heel hard nodig hebben. Bovendien helpen wij u met het leegruimen en netjes opleveren van de woning. Ook het inpakken en transporteren van de inboedel regelen wij voor u. Als u de inboedel nalatenschap goed wilt regelen, neem dan contact met ons op!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder