Boedelruiming

Heeft u te maken met een boedelruiming, bijvoorbeeld bij een verhuizing naar een kleinere woonruimte of in geval van een overlijden? Dan kunt u wel wat hulp gebruiken. Wij van Seniorenhulp Nederland staan voor u klaar. Als nabestaande heeft u vaak een hoop aan uw hoofd. U bent natuurlijk in rouw, maar er moet ook een begrafenis of crematie geregeld worden. Ook bij een verhuizing moet de oude woning worden leeggeruimd en netjes worden opgeleverd. Dit kan een lastige of emotionele klus voor u zijn. Daarom helpt Seniorenhulp Nederland u graag verder bij uw boedelruiming.

Dierbare bezittingen verhuizen

Bij uw verhuizing of bij het overlijden van een dierbare, moet zijn of haar huis leeggehaald worden. Dierbare bezittingen moeten worden meegenomen naar de nieuwe woning of moeten bij familieleden terechtkomen. Toch blijven er vaak een hoop spullen over waarvan u niet goed weet wat u ermee kunt doen. Wij begrijpen dat het afstand doen van deze spullen voor u erg lastig kan zijn. Wij kunnen u hierbij helpen. Zo kunt u ons inschakelen om een boedelruiming te doen in de woning. Wij zorgen ervoor dat voor alle achtergebleven spullen een oplossing wordt gezocht. Bruikbare spullen zullen een nieuw thuis krijgen en de dingen die niet meer bruikbaar zijn, voeren wij op een nette en verantwoorde manier voor u af. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de boedelruiming en kunt u zich richten op belangrijkere zaken.

Schakel hulp in voor uw boedelruiming

Zit u in een situatie waar u niet zo goed weet wat u aan moet met de achtergebleven inboedel? Heeft u er moeite mee om deze spullen uit te zoeken of weet u simpelweg geen bestemming hiervoor? Neem dan nu contact met ons op! Wij nemen u dit werk graag uit handen, op een nette en verantwoorde manier.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd