Ouderen verhuizing

Seniorenhulp Nederland is al jaren een gespecialiseerde partner op het gebied van ouderen verhuizing. Wij zorgen ervoor dat u ook op latere leeftijd op een veilige, comfortabele en fijne manier kunt verhuizen naar de nieuwe woning. Door onze complete dienstverlening ervaren ouderen hun verhuizing als prettig en voelen ze zich snel thuis in hun nieuwe onderkomen. Wilt u ook door ons geholpen worden bij de verhuizing? Neem vrijblijvend contact met ons op en vertel ons uw wensen voor uw verhuizing.

Uiteenlopende mogelijkheden voor een ouderen verhuizing

Een verhuizing is voor ouderen vaak een heftigere gebeurtenis dan voor jongere mensen. Een nieuw huis, een nieuwe omgeving, misschien wel de overstap van een woning naar een verzorgingstehuis: het zijn allemaal zaken die om uw aandacht vragen. Seniorenhulp Nederland biedt daarom een complete dienstverlening, zodat ouderen de verhuizing zonder problemen zullen ervaren. Kenmerkend voor ons is onze volledige manier van werken. We kunnen u met alles helpen!

Wat wij precies voor u kunnen doen? Van het selecteren van de te verhuizen goederen tot het in- en uitpakken. Ook kunnen wij de nieuwe woning volledig identiek ten opzichte van uw oude woning inrichten. We maken uw nieuwe woonruimte helemaal woonklaar en zorgen er tegelijkertijd voor dat de oude woning netjes wordt opgeleverd. Daarbij voldoen wij aan alle eisen van uw verhuurder, makelaar of woningbouwvereniging. Ook helpen we u graag bij administratieve zaken, zoals het doorgeven van de adreswijziging of bijvoorbeeld het beëindigen van lopende contracten.

Contact opnemen

Seniorenhulp Nederland helpt ouderen helemaal naar wens bij de verhuizing naar de nieuwe woning. Gaat u binnenkort ook verhuizen en wilt u gebruikmaken van onze service? Graag horen wij van u wat uw wensen zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op en vertel het ons. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden voor uw verhuizing.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd