Opkopen inboedel

Seniorenhulp Nederland heeft al jarenlang ervaring in het verhuizen en het bezemschoon opleveren van woningen. Bent u van plan te verhuizen naar een kleinere (senioren)woning en moet u spullen achterlaten? Is een dierbare van u overleden en weet u niet wat u met de achtergebleven inboedel moet doen? Wij bieden u de helpende hand. In deze emotionele en drukke tijd zit u met uw hoofd wel ergens anders. Het is dan fijn wanneer wij u het werk uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan het opkopen van de achtergebleven inboedel, maar ook aan een verhuizing of woningoplevering.

Inboedel opkopen: de mogelijkheden

Het opkopen van uw inboedel wordt doorgaans gedaan door een echte opkoper. Dit vergt energie en kost een hoop tijd. U maakt namelijk eerst een inschatting van de waarde en gaat vervolgens op zoek naar een koper. Dit klinkt relatief eenvoudig, maar het kan lang duren. Ook is het zo dat de opbrengst uiteindelijk tegen kan vallen. Wij hebben dit vaak meegemaakt. Seniorenhulp Nederland biedt u daarom een goed alternatief en koopt de inboedel niet van u op. Via ons brengt u uw spullen onder bij een goed doel of stichting in Nederland. Veel van uw spullen zijn waarschijnlijk nog in prima staat en kunnen een ander blij maken. Waarom goede spullen wegdoen, wanneer u er een ander mee kunt plezieren? Wij steunen diverse goede doelen en zorgen dan ook dat uw inboedel op een goede plek terechtkomt. Natuurlijk helpen wij u daarbij met het verhuizen en opruimen en opleveren van de woning. En heeft u echt waardevolle stukken? Dan laten we die via erkende veilinghuizen veilen.

Neem contact met ons op en kies voor meer!

Heeft u een inboedel waar u niets mee kunt, maar die nog wel in prima staat is? Schakel dan Seniorenhulp Nederland in. Wij gaan voor u aan de slag en kijken welke spullen een nieuw leven verdienen. Meer weten over het laten opkopen van de inboedel? Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden omtrent veiling en goede doelen!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd