Inboedel opkopen

Na een verhuizing, staat een (senioren)woning vaak vol met achtergebleven spullen. Meestal zijn deze nog altijd goed bruikbaar. Bepaalde bezittingen hebben emotionele waarde en wilt u in de familie houden, andere spullen verdienen een nieuw leven. Seniorenhulp Nederland is gespecialiseerd in het ontruimen en opleveren van seniorenwoningen, zodat u sancties voorkomt en uw huis in nette staat wordt opgeleverd. Eerlijkheid en transparantie staan hierbij centraal. Ons doel is uw woning netjes en leeg opleveren, zodat u onbezorgd de woning kunt achterlaten.

Wat brengt inboedelverkoop met zich mee?

Het verkopen van de inboedel is doorgaans een vermoeiend proces, waarbij u veel te weinig krijgt voor uw spullen. Seniorenhulp Nederland is niet gespecialiseerd in inboedel opkopen, maar zorgt er wel voor dat echt waardevolle spullen op de veiling worden verkocht, waarbij de opbrengst voor de klant is. Hierbij is het leegruimen van uw woning onze eerste prioriteit. Wij komen voor het werk, ongeacht wat er in uw woning staat. Of het nu een antieke kast betreft of een standaard bed, Seniorenhulp Nederland is uw partner op het gebied van ontruimen. Door te kiezen voor ons specialisme, bent u verzekerd van een snelle en kwalitatieve oplevering van uw woning.

Een nieuwe bestemming voor uw spullen

De inboedel opkopen doen wij dan ook niet. Wel zorgen we ervoor dat in samenwerking met diverse stichtingen in Nederland uw bezittingen een nieuwe plek krijgen en worden waardevolle spullen geveild voor een mooie opbrengst voor u. Dit scheelt u niet alleen tijd en energie, u steunt ook het goede doel met bruikbare spullen. Wilt u meer weten over de stichtingen die wij steunen en het leegruimen van uw woning? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd