Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Woning ontruimen Zoetermeer

Heeft u een woning te ontruimen in Zoetermeer of omgeving en zoekt u daar een oplossing voor? Wij van Seniorenhulp Nederland helpen u graag.

Deze pagina is gericht op Zoetermeer, maar uiteraard werken we ook in omliggende plaatsen zoals Zevenhuizen, Moerkapelle, Benthuizen, Waddinxveen enzovoort. Omdat wij in Bergschenhoek gevestigd zijn, is dat voor ons bijna een thuiswedstrijd.

Wij werken enthousiast en trots sinds 2001 op onze onderscheidende werkwijze. Achtergelaten bezittingen hebben diverse emotionele, financiële en gebruikswaarden en wij willen niets te maken hebben met het opkopen en verhandelen van inboedel. We kiezen voor een eerlijke en transparante werkwijze.
We komen regelmatig in woningen die schatten herbergen zoals design meubilair, schilderijen of antieke erfstukken. Die laten we desgewenst taxeren en op uw verzoek veilen bij een erkend veilinghuis. Zo wordt de waarde van opvallende stukken eerlijk bepaald, krijgt u de volledige opbrengst en brengen wij slechts de kosten van verpakken en transport in rekening.

Inboedel

Delen van de inboedel die worden behouden kunnen wij ook bij u of anderen bezorgen. Professionele verhuizingen beslaan tenslotte 40% van onze werkzaamheden en deze transporten behoren tot ons dagelijks werk. Zonodig vakkundig gedemonteerd, zorgvuldig verpakt, verhuisd naar plaatsen in heel Nederland en indien gewenst ook weer opgebouwd of geïnstalleerd. Als daar meteen iets moet worden afgevoerd dan kunnen wij dat ook regelen.

Wij nemen u alles uit handen. Door een fijne samenwerking tussen ons en een aantal non-profit kringloop organisaties, zorgen wij ervoor dat bruikbare zaken worden hergebruikt. Het hoeven geen erg waardevolle stukken te zijn, maar een tuintafel van 10 jaar oud die wel schoon en netjes is, kan prima hergebruikt worden door derden.

Wij houden ons dus dagelijks bezig met het zorgvuldig leegruimen van woningen. Gericht op de benodigde werkzaamheden, ongeacht de staat, het formaat of de waarde van woning of inboedel. Groot of klein, verouderd of waardevol, uniek of veelvoorkomend; onze werkzaamheden hebben als doel: een professionele woning te ontruimen in Zoetermeer of omgeving om zo de woning conform de gestelde eisen van u, verhuurder, koper of makelaar op te kunnen leveren.

Het is van groot belang dat u in de betreffende woning goed heeft opgenomen wat u gedaan wilt hebben en een afspraak met ons ter plaatse maakt om dit te bespreken en de nodige werkzaamheden op te nemen. Op basis daarvan maken we een gedetailleerde offerte en kunnen wij alle werkzaamheden voor de woning ontruimen uitvoeren.

Niet alles in en om een woning is herbruikbaar. Wij voeren deze zaken, zoals oude vloerbedekkingen, kapotte kasten of wat dan ook netjes af volgens de officiële kanalen.

Aan de hand van de opname lijst leveren wij de woning op. Wat kunnen wij voor u regelen en u zo ontlasten:

 • Vloerbedekkingen en lijmresten verwijderen.
 • Gordijnen en vitrage met rails afnemen.
 • Gaten in wanden en plafonds keurig herstellen
 • Trapbekleding verwijderen en de treden gladschuren.
 • Latere aanpassingen zoals lambrisering of verbouwingen verwijderen en herstellen.
 • Lampen demonteren en de elektrische installatie veilig herstellen.
 • Asbesthoudende materialen worden door een erkend bedrijf verwijderd en afgevoerd.
 • Daarna wordt de woning uitgebreid schoongemaakt. Keuken, badkamer en toilet worden gesopt en kalkvrij opgeleverd, vloeren gestofzuigd en de schuur aangeveegd.
 • De tuin wordt toonbaar gemaakt.

Wilt u een afspraak met ons maken op locatie voor uw woning ontruimen in Zoetermeer, klik dan hieronder op de knop voor onze contactgegevens. Uw offerte is in meestal direct klaar en beschikbaar. Als u dat wilt kunnen we uw werk direct inplannen, of de offerte doorsturen voor eventueel beraad met de familie.

Ons motto is: Laat zien wie je bent, wat je doet en stel je professioneel op. Zorg dat je goed bereikbaar bent en maak waar wat je belooft.

Wij staan voor u klaar, graag tot ziens op locatie!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder