U gaat binnenkort verhuizen maar uw oude of nieuwe woning is helaas moeilijk toegankelijk door de kleine lift of het krappe trappenhuis. Voorkom schade aan huis of inboedel en bespaar uzelf vervelende rugklachten door een verhuislift van ons in te zetten. Wij verhuren onze verhuislift in Zoetermeer, Delft, Zevenhuizen, Waddinxveen, Moerkapelle en alle andere plaatsen in deze regio zeer geregeld. U huurt eenvoudig een professionele en veilige verhuislift met een ervaren operator die actief meewerkt.

Met een lengte van maar liefst 25 meter bereikt de lift meestal de 8e verdieping van het pand. De nieuwere en hogere flats en gebouwen zijn veelal voorzien van goede en ruime interne liften, zodat voor de meeste verhuizingen de 25 meter toereikend is. Eventueel kunnen wij ook een verhuislift met een groter bereik voor u inzetten waarmee wij tot de 10e, 11e en in sommige gevallen zelfs tot de  12e verdieping kunnen komen.

Om een verhuislift voor u te kunnen reserveren in Zoetermeer en omgeving hebben wij het volgende nodig.

 • Waar en wanneer heeft u van ons de verhuislift nodig
 • Hoe lang u hem nodig denkt te hebben.
 • Een voldoende groot raam, balkon, terras, dakrand etc. van waar de objecten moeten worden aan of afgevoerd. Ook moet de plaats goed bereikbaar zijn en vrij zijn van obstakels zoals bomen, straatlantaarns, tramleidingen of elektriciteitskabels. De lift moet geplaatst kunnen worden onder de verhuisplaats en heeft daar een plek nodig van tenminste twee normale parkeervakken op ongeveer 1 tot 3 meter van de gevel.
 • De lift is eigenlijk een grote ladder die gemonteerd is op een bedrijfsauto waardoor hij ook wordt aangedreven en dus geheel selfsupporting is.
 • De ladder heeft een stevig steunpunt nodig zoals bijvoorbeeld de gevel, de dakrand, het raamkozijn. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor eventuele schade aan die onderdelen en laten de beoordeling aan u om de verhuislift al dan niet daarop te laten rusten. Wij adviseren u uiteraard graag alvorens u een beslissing neemt, zodat de meeste risico’s uitgesloten worden
 • Wij kunnen op uw verzoek ook een stel fitte verhuizers inzetten die u helpen met het laden en lossen.

Puntsgewijs wat wij voor u doen tijdens de huur.

 • Inzet van onze selfsupporting verhuislift met liftopbouw van 25m, gemonteerd op een goed onderhouden Volkswagen bedrijfswagen. U hoeft dus geen elektra te leveren gedurende de verhuizing, in tegenstelling tot sommige goedkopere aanbieders.
 • Assistentie door een professionele verhuizer met ruime ervaring op het gebied van verhuisliften. Hij bouwt op, bedient, instrueert en helpt u mee. Na afloop bouwt hij de verhuislift weer af en ruimt alles op.
 • Een liftplateau met een draagkracht van maximaal 300 kg. Het plateau mag om veiligheidsredenen niet betreden worden als de lift in werking is.
 • Uw bezittingen, zijn verzekerd, zo lang ze op onze lift staan. Schade door het onjuist plaatsen of afhalen en negeren van de instructies van ons is uiteraard niet verzekerd
 • Wij zorgen voor een vlottere, eenvoudigere en rustigere verhuizing en voorkomen schade aan trappenhuis en fysieke problemen ten gevolge van te zwaar sjouwen.

U hoeft dus zelf niets te doen met de lift. Behalve het laden en lossen waarbij wij u uiteraard adviseren zodat alles vlot en veilig verloopt. Doordat wij de lift aanvoeren, alles begeleiden en weer afvoeren hoeft u geen borg te betalen en hoeft u geen onbekend en specialistisch werk te doen wat bepaalde risico’s in kan houden.  Als het werk is afgerond betaalt u aan onze medewerker contant of per pin.

Onze tarieven zijn concurrerend en scherp en onze afspraken zijn helder met de nodige flexibiliteit. Op deze pagina vindt u de nodige informatie. Voor onze contactpagina en voor het maken van een afspraak kunt u hier  klikken?

Zoekt u een verhuislift in Zoetermeer? Wij horen graag van u!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd