Verhuislift Spijkenisse

Soms is het bijna onmogelijk om grote objecten te verhuizen omdat de trap en In andere gevallen is het fysiek bijna niet te doen om deze naar uw appartement op een hogere verdieping te moeten sjouwen. Onze verhuislift biedt u hier een snelle, makkelijke en veilige oplossing bij het verhuizen.

U wilt het snel regelen? Neem dan via deze link contact met ons op of maak een reservering.

Bij ons kunt u goed, snel en betaalbaar een professionele verhuislift huren waar u hem ook voor nodig heeft.  Wij zijn dagelijks actief om verschillende klussen uit te voeren in Spijkenisse, Hoogvliet, Rhoon, Brielle, Hellevoetsluis, Nieuw/Oud Beijerland en andere plaatsen in die omgeving. Allerlei grote objecten die alleen via een raam kunnen zoals een te grote bank, een nieuw bad of piano hebben wij getransporteerd. De laatste jaren komt ook het vervoer van zonnepanelen naar het dak regelmatig voor. U ziet we hebben een ruime ervaring en helpen u graag.

Met de ladder van 25 meter van onze moderne verhuislift bereiken we in de meeste normale situaties tot de 8e verdieping. Het plateau heeft een maximaal draagvermogen van 300 kg, waardoor piano’s, zware tafels, forse aanrechtbladen e.d. probleemloos verplaatst kunnen worden.

We kunnen de liftbak geheel openklappen voor grote materialen. Voor kleine of fragiele zaken kan hij geheel dichtgezet worden en uiteraard zijn tussenoplossingen ook mogelijk, door de bak gedeeltelijk te openen, te draaien en te kantelen. De bak mag om veiligheidsredenen tijdens het transport absoluut niet betreden worden.

Heeft u een verhuislift nodig In Spijkenisse of toch elders? Moeten de goederen van het ene naar het andere adres worden vervoerd? Hieronder geven wij aan wat wij van u nodig hebben.

 • De dag en het tijdstip waarop u de verhuislift nodig heeft en ook hoe lang u die nodig heeft. Overleg eventueel met ons om die gebruikstijd te bepalen
 • Een gespecificeerd en duidelijk laad- en losadres adres om te laden. Indien er in het geval van nieuwbouw nog geen locatiegegevens in Google Maps bekend zijn, een goede routeomschrijving om onnodig zoeken te voorkomen.
 • Een opstelruimte ter grootte van 2 normale parkeerplaatsen, voldoende om onze verhuislift op straat, stoep of erf te plaatsen, onder het raam, balkon etc.
 • Een goed, ruim en toegankelijk raam, balkon of dakterras, zonder belemmering ten gevolge van straatverlichting, kabels, andere bebouwing of bomen waardoor de ladder niet tegen de gevel geplaatst kan worden
 • Een goed en solide steunpunt bij de gevel, dakrand of andere situatie die de belasting van de verhuislift aan kan. Ook hier adviseren wij graag om schade aan gebouw, verhuislift of omgeving te voorkomen. U bepaalt uiteindelijk of de situatie goed genoeg is en wij nemen geen verantwoordelijkheid voor eventuele schade aan gebouw of omgeving.

Wat bieden wij als u ons inhuurt?

 • Het inzetten van onze verhuislift op één of op meerdere plaatsen, zowel in Spijkenisse als in de omgeving en eventueel op een nieuw adres elders in Nederland. We volgen u dan naar het andere adres om daar de inboedel weer in te huizen.
 • Onze moderne betrouwbare verhuislift
 • De begeleiding van een zeer ervaren en representatieve verhuizer die de lift plaatst en opbouwt. Hij bedient hem en adviseert u tijdens het gebruik en helpt graag mee om de klus te klaren. Na afloop bouwt hij de lift af en ruimt de boel op.
 • Als uw bezittingen op de lift staan zijn ze verzekert. Schade ontstaan doordat onze instructies niet werden nagekomen zijn uiteraard niet verzekerd.
 • Scherpe en concurrerende prijzen.

Voor meer informatie en om direct te reserveren gaat u naar onze reserveringspagina

Wij helpen u graag verder!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd