Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Verhuislift Rotterdam

U kunt uw verhuizing of ander (verticaal) transport makkelijker maken door onze verhuislift in te zetten. Wij zijn dagelijks actief In Rotterdam, maar ook Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel en andere plaatsen in de omgeving.

Onze Volkswagen T5 met verhuislift maakt deel uit van ons professionele verhuisbedrijf en kan op uw verzoek worden ingezet bij een lastige klus. Behalve in ons thuisgebied Rotterdam zijn wij ook geregeld druk bezig in de gehele randstad.

Wij kunnen met onze verhuislift van 25 meter reikt tot ongeveer de 8e verdieping van uw pand reiken. Op het door u gewenste tijdstip bouwt een van onze vakkundige en gemotiveerde verhuizers de lift voor u op. Hij bedient de lift en geeft u graag de juiste instructies om alles goed en veilig uit te voeren en de klus vlot te laten verlopen. Bovendien steekt hij graag de armen uit de mouwen om u te helpen en na werk bouwt hij de lift weer zorgvuldig af.

Uw voordeel is dat u niet zelf hoeft te experimenteren en de nodige risico’s als omvallen worden voorkomen.  Ook hoeft u geen forse borg te betalen of voor het transport van de lift te zorgen. Dat zijn de voordelen als u een verhuislift inzet van een professionele materieelverhuurder.

Verhuislift Rotterdam maakt deel uit van Seniorenhulp Nederland, dat zich met name richt op seniorenverhuizingen en woningontruiming.

Onze tarieven vindt u door hier te klikken en u kunt contact met ons opnemen via deze pagina. Wenst u een prijsopgave om een verhuislift te huren ver buiten Rotterdam, neem dan zeker contact met ons op, we helpen u graag. U kunt de lift via deze link reserveren voor een gewenst aantal uren.

Wat kunt u verwachten als u ons inhuurt?

 • Duidelijke afspraken, scherpe tarieven en de nodige flexibiliteit
 • Een ervaren verhuizer gespecialiseerd in het werken met verhuisliften. Hij bouwt op, bedient, instrueert, helpt mee, bouwt de lift weer af en ruimt op.
 • Een volledig selfsupporting, betrouwbare, goed onderhouden verhuislift met liftopbouw van 25m gemonteerd op een Volkswagen T5. Wij hebben dus geen elektra nodig in tegenstelling tot sommige andere en goedkopere aanbieders.
 • Het maximale draagvermogen van het verhuisplateau is 300 kg. Om veiligheidsredenen mag dit niet betreden worden.
 • Uw bezittingen zijn verzekerd, zo lang ze op onze lift staan schade ontstaan door het onjuist plaatsen, afhalen of negeren van de instructies van onze medewerker is uiteraard niet verzekerd
 • Een verhuizing die veel vlotter, eenvoudiger en rustiger verloopt zonder mogelijke schade aan trappenhuis en fysieke problemen door zwaar werk.

Wat hebben wij nodig als u ons inhuurt?

 • De werkdag en de tijd waarop u de verhuislift wilt
 • Waar en hoe lang heeft u de verhuislift nodig. Wij adviseren u graag met het inschatten van de benodigde tijd als u daar moeite mee heeft.
 • Een stevig balkon, raam of dakrand waar u door- of overheen wilt verhuizen welke vrij toegankelijk dient te zijn vanaf de straat eronder. Straatlantaarns, bomen, tramleidingen en andere kabels veroorzaken soms dat de ladder niet vrij tegen de gevel geplaatst kan worden. Neem contact op indien alternatieven gezocht moet worden wat In de meeste gevallen wel lukt.
 • Onderaan dat raam of balkon een parkeer- en werkruimte ter grootte van 2 normale parkeerplaatsen. Onze wagen wordt in het algemeen 1-5 meter van de gevel geplaatst., récht onder dat raam of balkon. Verder weg is mogelijk, maar is afhankelijk van de situatie. Dus bel ons voor overleg of stuur ons wat situatiefoto’s via deze pagina
 • Een stevige rustpunt tegen de gevel waar de ladder tegen geplaatst kan worden. Wij laten de beoordeling aan u en nemen geen verantwoordelijkheid voor eventuele schade daaraan. Uiteraard kunnen we hierover vooraf overleg met u hebben.

Wij helpen u graag verder!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder