Verhuislift huren Zoetermeer

Bent u van plan te gaan verhuizen, maar is uw oude of nieuwe woning helaas moeilijk toegankelijk? Bespaar uzelf die vervelende rugklachten en voorkom schade aan huis of inboedel door een verhuislift te huren. U kunt in Zoetermeer, Delft, Zevenhuizen, Waddinxveen, Moerkapelle, of alle andere plaatsen in deze regio eenvoudig een prima veilige verhuislift huren.

De lift heeft een bereik van maar liefst 25 meter en komt zo meestal tot en met de 8e verdieping van het pand. Hoger gelegen flats en gebouwen zijn veelal voorzien van goede en ruime interne liften, zodat 25 meter in de meeste gevallen toereikend is. Op aanvraag kunt u via ons eventueel ook een grotere verhuislift huren om tot de 10e, 11e en in sommige gevallen zelfs tot de 12e verdieping te komen.

Wat hebben wij van u nodig om een verhuislift te huren in Zoetermeer en omgeving te reserveren?

 • Een waarop u van ons de verhuislift wilt huren
 • Een tijdstip waarop u de verhuislift wilt hebben en hoe lang u hem nodig denkt te hebben.
 • Een goed bereikbaar groot) raam, balkon, terras, dakrand etc. van waar de verhuizing plaats vindt. Let er op dat het vrij is van obstakels zoals bomen, straatlantaarns, tramleidingen of elektriciteitskabels. Onderaan dat raam, terras enz. moet uiteraard voldoende ruimte zijn om onze verhuislift te plaatsen. Zorgt u daarom ook dat er voldoende plaats ter grootte van minimaal 2 normale parkeervakken vrij is

Ter verduidelijking: zie het als een grote ladder die wij schuin tegen de gevel plaatsen. Onze verhuislift staat gemonteerd op een bedrijfsauto, die daarom recht onder het raam, dakrand etc. staat (vaak 1 -3 meter van de gevel).

 • Er is een stevig rustpunt nodig. Zoals de gevel, de dakrand, het raamkozijn en dergelijke, waar de ladder van de verhuislift tegenaan kan staan. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor eventuele schade aan die onderdelen en laten de beoordeling aan u om de verhuislift al dan niet daarop te laten rusten. Ukunt ons om goed advies vragen, alvorens te beslissen, zodat de meeste risico’s uitgesloten worden
 • Uiteraard zijn een stel fitte verhuizers die u helpen met sjouwen eventueel beschikbaar

Wat kunt u verwachten als u ons inhuurt?

 • Onze betrouwbare, goed onderhouden Volkswagen T5 verhuislift met liftopbouw van 25m, welke werkt op een zogeheten PTO en draait op de motor. Dus geen elektra nodig voor onze verhuislift, in tegenstelling tot sommige andere (goedkopere) aanbieders.
 • Onze tarieven zijn concurreren en scherp en onze afspraken zijn helder met de nodige flexibiliteit
 • Een nette verhuizer met ruime ervaring op het gebied van verhuisliften; hij bouwt op, bedient, instrueert en helpt mee en bouwt weer af
 • Het plateau kan maximaal 300 kg dragen maar mag niet betreden worden.
 • De lading, uw bezittingen, zijn verzekerd, zo lang ze op onze lift staan. Schade door het onjuist plaatsen of afhalen en negeren van de instructies van ons is uiteraard niet verzekerd
 • Een veel vlottere, eenvoudigere en rustigere verhuizing, geen schade aan trappenhuis, geen rugklachten door onmogelijke sjouwpartijen enz.

Ter verduidelijking: U hoeft zelf niets te doen met de lift, behalve het laden en lossen. Uiteraard adviseren wij u daarbij zodat alles veilig verloopt. Wij komen op de locatie, we voeren het werk met u uit en na afloop van het werk vertrekken wij weer. Geen ophaalgedoe, geen borg, geen onbekend en gevaarlijk op- en afbouwwerk, geen lastige rompslomp maar: afspraak maken, verhuislift inzetten, verhuizen en klaar! Na gedaan werk betaalt u aan onze medewerker contant of per pin.

Op deze pagina vindt u onze tarieven en de vele mogelijkheden. U kunt hier klikken voor onze contactpagina en voor het maken van een afspraak. Verhuislift huren in Zoetermeer?

Wij horen graag van u!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd