Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Verhuislift huren Spijkenisse

Met behulp van een verhuislift van ons kunt u sneller, makkelijker en veiliger verhuizen. In sommige gevallen is het pure noodzaak omdat de trap te krap is voor het te verhuizen object. In andere gevallen kan het een verademing zijn om niet van of naar de derde verdieping of hoger te hoeven sjouwen.

Wilt u meteen reserveren, neem dan contact met ons op of maak een reservering.

Wat de reden ook is, bij ons kunt u goed, snel en betaalbaar een verhuislift huren. Woont u in Spijkenisse, Hoogvliet, Rhoon, Brielle, Hellevoetsluis, Nieuw/Oud Beijerland of in die omgeving? Dit zijn allemaal gemeenten die wij regelmatig aandoen om verschillende klussen uit te voeren. Zoals een te grote bank, een nieuw bad of piano wat alleen via het raam moet. Maar bijvoorbeeld ook zonnepanelen op het dak.  We hebben al veel meegemaakt en helpen u graag.

Onze moderne verhuislift is voorzien van een ladder van 25 meter. Daarmee reiken we in normale situaties tot de 8e verdieping. De maximale belasting van het plateau bedraagt 300 kg, waardoor piano’s, zware tafels en forse aanrechtbladen probleemloos verplaatst kunnen worden.

De liftbak kan geheel opengeklapt worden voor grote materialen, geheel dichtgezet worden voor kleine of fragiele zaken en uiteraard zijn tussenoplossingen ook mogelijk, door de bak gedeeltelijk te openen, te draaien en te kantelen. Om veiligheidsredenen mag de bak niet betreden worden.

Wilt u een verhuislift huren? In Spijkenisse? Of toch elders? Of wellicht op twee adressen? Dan hebben wij het volgende van u nodig of dient u te zorgen voor:

 • Een adres om te laden, dan wel te lossen of beide. Indien er (in het geval van nieuwbouw) nog geen locatiegegevens in Google Maps bekend zijn, een tussenoplossing: GPS-coördinaten of een ‘deel mijn locatie’ via de smartphone om onnodig zoeken te voorkomen.
 • Een gewenste dag en tijd waarop u een verhuislift nodig heeft en ook hoe lang u die nodig heeft (bel voor overleg om een goede indicatie te hebben)
 • Voldoende ruimte om onze verhuislift op straat, stoep of erf te plaatsen, onder het raam, balkon etc. en een parkeerruimte ter grootte van 2 normale parkeerplaatsen
 • Uiteraard een goed toegankelijk raam, balkon of dakterras, zonder belemmering van straatverlichting, kabels, andere bebouwing of bomen waardoor de ladder niet tegen de gevel geplaatst kan worden
 • Een gevel, dakrand of andere situatie die de belasting van de verhuislift aan kan. Zwakke muurtjes, verouderde dakranden of balustrades bieden niet genoeg draagkracht en kunnen voor schade aan gebouw, verhuislift of omgeving zonder. Het is aan u om te bepalen of de situatie goed genoeg is en wij nemen geen verantwoordelijkheid voor eventuele schade aan gebouw of omgeving. Voor overleg kunt u contact met ons opnemen.

Wat bieden wij als u ons inhuurt?

 • De mogelijkheid om op 1 of op meerdere plaatsen de verhuislift te huren, zowel in Spijkenisse als daarbuiten en eventueel op het nieuwe adres elders in Nederland. We kunnen dan meerijden naar een nieuw adres en daar de inboedel weer inhuizen.
 • Onze moderne betrouwbare verhuislift
 • Een zeer ervaren en representatieve verhuizer die de lift plaatst en opbouwt, bedient tijdens gebruik, graag hard meehelpt om de klus te klaren en daarbij adviseert. Na afloop bouwt hij de lift af en ruimt de boel op.
 • Uw bezittingen zijn verzekerd als ze op de lift staan. Schade ontstaan door verkeerd plaatsen of het niet volgen van onze instructies zijn uiteraard niet verzekerd.
 • Eerlijke en concurrerende prijzen.

Voor meer informatie en om direct te reserveren gaat u naar onze reserveringspagina

Wij staan klaar om u verder te helpen!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder