Verhuislift huren Rotterdam

Maak uw verhuizing of ander (verticaal) transport makkelijker door onze verhuislift te huren. In Rotterdam, maar ook Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel en andere plaatsen in de omgeving zijn wij dagelijks actief.

Als onderdeel van ons professionele verhuisbedrijf kunt u onze Volkswagen T5 met verhuislift huren. Rotterdam is ons thuisgebied, maar wij zij geregeld ook druk bezig in de gehele randstad.

Onze verhuislift van 25 meter reikt tot circa de 8e verdieping van uw pand. U kunt via deze link reserveren voor een gewenst aantal uren.  Op dat tijdstip bouwt een van onze vakkundige en vriendelijke verhuizers de verhuislift voor u op. Uiteraard bedient hij de lift en steekt hij graag de armen uit de mouwen om u te helpen om de klus vlot te laten verlopen. Hij voorziet u graag van de juiste instructies om het goed en veilig uit te voeren en na werk bouwt hij de lift weer zorgvuldig af.

Zo hoeft u niet zélf te experimenteren met de nodige risico’s als omvallen, geen forse borg te betalen of voor transport te zorgen. Dat is hoe het werkt als u bij een professionele materieelverhuurder een verhuislift wilt huren.

Verhuislift Rotterdam is onderdeel van Seniorenhulp Nederland, dé specialist op het gebied van seniorenverhuizingen en woningontruiming.

Klik hier voor onze tarieven of neem contact met ons op via deze pagina. Wenst u een prijsopgave om een verhuislift te huren ver buiten Rotterdam? Neem dan zeker contact met ons op, we helpen u graag.

Wat kunt u verwachten als u ons inhuurt?

 • Eerlijke, scherpe tarieven en duidelijke afspraken met de nodige flexibiliteit
 • Een nette verhuizer met ruime ervaring op het gebied van verhuisliften; hij bouwt op, bedient, instrueert en helpt mee en bouwt weer af
 • Onze betrouwbare, goed onderhouden Volkswagen T5 verhuislift met liftopbouw van 25m, welke selfsupporting is. Dus geen elektra nodig, onze verhuislift werkt middels een zogeheten PTO en draait op de motor, in tegenstelling tot sommige andere (goedkopere) aanbieders.
 • Het verhuisplateau, dat niet betreden mag worden kan maximaal 300 kg dragen.
 • Een verzekerde lading; uw bezittingen zijn verzekerd, zo lang ze op onze lift staan; schade door het onjuist plaatsen, afhalen of negeren van de instructies van onze medewerker is uiteraard niet verzekerd
 • Een veel vlottere, eenvoudigere en rustigere verhuizing, geen schade aan trappenhuis, geen rugklachten door onmogelijke sjouwpartijen enz.

Wat verwachten wij van u als u ons inhuurt?

 • Een gewenste werkdag en een tijd waarop u de verhuislift wilt huren.
 • Het adres waar u de verhuislift wenst en hoe lang u ons wenst in te huren (overleg eventueel met ons als u daar moeite mee heeft om de benodigde tijd in te schatten)
 • Het balkon, raam, dakrand waar u door- of overheen wilt verhuizen dient vrij toegankelijk te zijn vanaf de straat eronder; straatlantaarns, bomen, tramleidingen en andere kabels veroorzaken soms dat de ladder niet vrij tegen de gevel geplaatst kan worden. Uiteraard kunnen we in diverse gevallen wel alternatieven zoeken, dus bel graag voor overleg.
 • Parkeer- en werkruimte onderaan dat raam of balkon ter grootte van 2 normale parkeerplaatsen. Onze wagen staat vaak 1-5 meter van de gevel geplaatst., récht onder dat raam of balkon. Verder weg is mogelijk, maar is afhankelijk van de situatie. Ook hiervoor geldt, belt u ons voor overleg of stuurt u ons wat situatiefoto’s via deze pagina
 • Een stevige gevel of ander rustpunt waar de ladder tegen of opkan steunen. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor eventuele schade daaraan en laten de beoordeling aan u. Ook hier kunnen we uiteraard(vooraf) overleg met u over plegen.

Wij horen graag van u!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd