Verhuislift huren Gouda

Als u van plan bent om te verhuizen en uw woning erg moeilijk bereikbaar is, of als u bijvoorbeeld een nieuw meubel gekocht heeft dat niet door uw trapgat kan of niet in de lift past, kunt u een verhuislift huren. In Gouda, Reeuwijk of Bodegraven, maar ook Woerden en Waddinxveen hebben wij vele tevreden klanten geholpen en hun verhuizing sneller, makkelijker en veiliger gemaakt.

Een verhuislift huren, voor Gouda of voor de andere genoemde plaatsen en omgeving, is relatief eenvoudig:

U kunt hier klikken voor onze tarieven en hier voor onze contactpagina om direct een afspraak te maken met ons.

Om alles voor U te verduidelijken, lichten wij het uiteraard graag toe:

Een verhuislift is een bedrijfswagen met een grote ladder en een ruime open te klappen verhuisbak. De ladder van 25 meter reikt tot ongeveer de 8e verdieping van uw appartement. De ladder plaatsen wij tegen de gevel, ter hoogte van uw (grote) raam, dakterras of balkon. Uiteraard bouwen wij de lift voor u op, bouwen hem af na het werk en bedienen hem tijdens het werk. Afhankelijk van de stukken kan gekozen worden voor een gesloten bak, geheel geopende bak, of deels gesloten bak om uitvallen te voorkomen. Het werkt allemaal heel makkelijk, vlot en veilig.

Alles is mogelijk

De in- of uit te huizen objecten plaatst u eenvoudig in de bak of op het grote verhuisplateau. Deze is geschikt voor een gewicht tot 300 kg. Piano’s, grote kasten en banken, tafels, granieten aanrechtbladen, zonnepanelen, vogelkooien, airco units en dakdekkermaterialen, maar ook kleingoed, verhuisdozen en fragiele stukken zoals aquaria: allemaal hebben ze de revue gepasseerd. Uiteraard mag de verhuisbak om veiligheidsredenen niet betreden worden!

Alles wat u wenst en past, kunt u via deze wijze snel en veilig in- en uithuizen. Vanzelfsprekend helpt onze ervaren verhuizer graag mee, voorziet u van instructies en advies en draagt bij aan een prettige en vlotte klus. Uw bezittingen zijn verzekerd als ze op de lift staan. Schade ontstaan door verkeerd plaatsen of het niet volgen van onze instructies zijn uiteraard niet verzekerd.

Wat dat kost? Kijkt u hier hier voor de tarieven om een verhuislift te huren in Gouda. Ook andere delen van de randstad zijn ons dagelijkse werkgebied.

Wilt u reserveren? Dan heeft u het volgende nodig:

 • Een dag en een tijd en een schatting hoe lang u de lift denkt in te zetten (uiteraard adviseren we u graag vooraf, om een realistische tijd te reserveren)
 • Het werkadres waar u de verhuislift wilt huren, in Gouda, dan wel elders
 • Een balkon, terras of dakrand die vrij van hindernissen bereikbaar is. Daarmee doelen we op bomen, verkeersborden, kabels, schotels enz. De ladder wordt vanaf straat (op onze wagen gemonteerd) direct onder uw raam of tegen balkon enz. geplaatst.
 • Ruimte om te parkeren direct onder dat raam balkon enz. ter grootte van 2 parkeervakken. De wagen wordt vaak 1-5 meter van de gevel geplaatst
 • Een stevige gevel of balkonrand waar de ladder op of tegen kan leunen. De gevel moet sterk genoeg zijn om die belasting aan te kunnen, dus slappe balustrades zijn bijvoorbeeld geen optie. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor eventuele schade daaraan en laten de beoordeling aan u. Ook hier kunnen we uiteraard(vooraf) overleg met u over plegen.

Dus geen elektra nodig, onze verhuislift werkt middels een zogeheten PTO en draait op de motor, in tegenstelling tot sommige andere (goedkopere) aanbieders

Een verzekerde lading; uw bezittingen zijn verzekerd, zo lang ze op onze lift staan; schade door het onjuist plaatsen, afhalen of negeren van de instructies van onze medewerker is uiteraard niet verzekerd.

We zien graag uw reservering tegemoet. Klikt u hier om direct naar de reserveringspagina te gaan.

Wij helpen u graag verder!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd