Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Verhuislift huren Dordrecht

U zoekt een goede verhuislift om uw verhuizing of transport te vereenvoudigen? Omdat uw oude of nieuwe woning beperkt bereikbaar is óf omdat dat ene grote meubelstuk niet door het trapgat of in de lift past?

Wat de reden ook mag zijn, wilt u een verhuislift huren in Dordrecht en omgeving, dan staan we graag voor u klaar. Met onze verhuislift van 25 meter, komen de 8e verdieping van appartementen of andere gebouwen in bereik.

Maak het makkelijker, doe de verhuizing zo sneller en beperk de kans op schade aan het huis en uw kostbare inboedel door een verhuislift te huren.
Zowel Dordrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk, Sliedrecht, ’s Gravendeel en Alblasserdam behoren tot ons dagelijkse werkterrein.

Om een verhuislift te huren in Dordrecht en omgeving heeft u het volgende nodig:

 • Een datum en tijd waarop u de verhuislift nodig heeft en uiteraard hoe lang u hem wenst of denkt te gebruiken
 • Een (groot)raam, dakterras of -rand waar u de te verhuizen objecten door of overheen kunt verhuizen. Dit raam, terras of dakrand moet voor ú goed bereikbaar zijn van binnenuit, maar ook vanaf straat zonder obstakels bereikbaar zijn voor de ladder. Met obstakels bedoelen we: grote bomen, straatlantaarns, tramleidingen of andere kabels die de toegankelijkheid vanaf straat naar dat los- of laadpunt belemmeren.

Nader uitgelegd: het is als een ladder op een auto, die tegen de gevel geplaatst wordt.

 • Zorg dat er voldoende parkeergelegenheid vrij is ter grootte van 2 normale parkeerplaatsen om de ladderwagen te plaatsen. Hij wordt in het algemeen op 1-5 meter van de gevel geplaatst, direct onder het raam, balkon enz.
 • Het is van groot belang dat de plaats boven, waar geladen of gelost wordt, een sterk en stevig rustpunt heeft voor de ladder. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor eventueel schade die daaraan ontstaat en laten de beoordeling aan u of de verhuislift daartegen of -op kan rusten. Natuurlijk adviseren en overleggen we graag, om tot de beste keuze te komen en de kans op schade te minimaliseren.
 • Het maximale gewicht en afmeting van de te verhuizen objecten.
 • Een goed stel sterke vrienden of collega’s die de handen uit de mouwen willen steken bij de klus.
 • Om veiligheidsredenen mag de laadbak niet betreden worden.

Als u een verhuislift bij ons huurt, kunt u het volgende van ons verwachten:

 • Een moderne, veilige en gekeurde verhuislift.
 • Bediend door een vriendelijke, ervaren en representatieve verhuizer die op het afgesproken moment met de lift aanwezig is
 • Hij bouwt de lift op vóór het werk en weer af ná het werk
 • Zijn expertise, instructies en advies om goed en veilig te werken en zijn bediening van de lift gedurende het werk
 • Uiteraard helpt hij graag mee met de klus, om het goed en netjes te laten verlopen. Niet voor niets werken wij met de leukste verhuizers van Nederland!
 • De verhuislift draait op de motor en er is dus geen elektra nodig
 • Uw bezittingen zijn verzekerd, zo lang ze op onze lift staan; schade door het onjuist plaatsen, afhalen of negeren van de instructies van onze medewerker is uiteraard niet verzekerd

Kort samengevat: Wij komen op de afgesproken tijd op uw locatie, bouwen de lift snel en vakkundig op en af, bedienen en geven instructies en werken mee tot het einde van het werk. Na afloop van het werk rekenen wij per pin of contant met u af en onze lift vertrekt naar de volgende klant.

U vindt op deze pagina onze prijzen, contact met ons opnemen via deze pagina en hier een afspraak met ons maken.

Nogmaals wij staan voor U klaar.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder