Verhuislift huren Den Haag

Bent u voornemens te gaan verhuizen, maar is uw oude of nieuwe woning helaas niet goed toegankelijk? Bespaar uzelf die nare rugklachten of schade aan huis of inboedel door een verhuislift te huren. U kunt In Den Haag, Delft, Voorburg, Wateringen, Naaldwijk, Rijswijk, Hoek van Holland of alle andere plaatsen in de regio van Den Haageenvoudig een prima verhuislift huren met maar liefst een bereik van 25 meter.

Met deze 25 meter kan meestal de 8e verdieping van het pand worden bereikt. Hoger gelegen flats en gebouwen zijn veelal voorzien van goede en ruime interne liften, waardoor 25 meter veelal toereikend is. Op aanvraag kunt u bij ons eventueel ook een grotere verhuislift huren om tot de 10e, 11e en in sommige gevallen 12 verdieping te komen.

Wat heeft u nodig voor een reservering van een verhuislift te huren in Den Haag en omgeving?

 • De dag waarop u onze verhuislift wilt huren
 • Een tijdstip waarop u de verhuislift wilt hebben en hoe lang u hem wenst te gebruiken
 • Een goed bereikbaar groot (verhuis)raam, balkon, terras, dakrand etc. vrij van obstakels zoals bomen, straatlantaarns, tram- of elektriciteitskabels. Onderaan dat raam, terras enz. moet uiteraard voldoende ruimte zijn om onze verhuislift te plaatsen.

Ter verduidelijking: zie het als een grote ladder die wij schuin tegen de gevel plaatsen. Onze verhuislift staat gemonteerd op een bedrijfsauto met een draagvermogen van 300kg, die recht onder het raam, dakrand etc. moet staan.  (Vaak 1 -5 meter van de gevel). Zorgt u daarom ook dat er voldoende plaats van minimaal 2 normale parkeervakken vrij is

 • Er is een stevig rustpunt nodig. Zoals de gevel, de dakrand, het raamkozijn en dergelijke, waar de ladder van de verhuislift tegenaan kan staan. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor eventuele schade aan die delen van het pand en laten de beoordeling aan u om de verhuislift al dan niet daarop te laten rusten. U kunt ons om goed advies vragen, alvorens te beslissen, zodat de meeste risico’s uitgesloten worden
 • Uiteraard zijn een stel fitte verhuizers die u helpen met sjouwen eventueel beschikbaar

Wat kunt u van ons verwachten bij het huren van een verhuislift, in Den Haag of in de hiervoor vermelde plaatsen?

 • Een nette, vakkundige chauffeur/verhuizer die op tijd bij u op de afgesproken plaats aanwezig is, uiteraard met verhuislift.
 • Deze draait op de motor van de auto en er is dus geen elektra nodig.
 • De lift wordt zorgvuldig voor u opgebouwd
 • De lift wordt gedurende de huurtijd door ons bediend.
 • De lift wordt door ons weer afgebouwd en we ruimen alles op.
 • Natuurlijk helpen wij u om de verhuizing vlot, netjes en goed te laten verlopen, want meehelpen doen we graag en we adviseren u hoe u het beste kunt laden en lossen!
 • Wij verzekeren Uw bezittingen voor de tijd dat ze op onze lift staan. Schade door onjuist laden en lossen of het negeren van de instructies van onze medewerker is uiteraard niet verzekerd

Ter verduidelijking: U hoeft zelf niets te doen met de lift, behalve het laden en lossen. Uiteraard adviseren wij u daarbij zodat alles veilig verloopt. Wij komen op de locatie, we voeren het werk met u uit en na afloop van het werk vertrekken wij weer. Geen ophaal gedoe, geen borg, geen onbekend en gevaarlijk op- en afbouwwerk, geen lastige rompslomp maar: afspraak maken, verhuislift inzetten, verhuizen en klaar!

Op déze pagina treft u onze tarieven en de vele mogelijkheden aan. U kunt hier  klikken voor een brochure en hier voor onze contactpagina en voor het maken van een afspraak. Verhuislift huren in Den Haag?

Wij horen graag van u!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd