Verhuislift huren Bergschenhoek

Wij kunnen u helpen het verticale transport makkelijker te maken door onze verhuislift te huren. In Bergschenhoek, maar ook in Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Wateringen en de plaatsen in en rond Lansingerland kunt u ons dagelijks tegenkomen.

Verhuislift-Rotterdam is onderdeel van ons professionele verhuisbedrijf Seniorenhulp Nederland, dé specialist op het gebied van seniorenverhuizingen en woningontruiming, gevestigd in Bergschenhoek.  Behalve in deze regio en omgeving zijn wij actief in heel Nederland.

De verhuislift staat gemonteerd op een Volkswagen T5 en heeft een bereik van 25 meter d.w.z. tot circa de 8everdieping van uw complex. Via DEZE link kunt u hem voor de benodigde uren reserveren.  Op het afgesproken tijdstip bouwt een van onze vakkundige en vriendelijke verhuizers de verhuislift voor u op en bedient hij hem. Hij geeft u deskundig advies en helpt graag mee om alles vlot en veilig te laten verlopen. Na afloop bouwt hij de lift af en ruimt op.

U hoeft zo niet zélf te experimenteren wat de nodige risico’s als omvallen mee zouden kunnen brengen. U betaalt geen borg en wij rijden hem voor. Zo gaat dat als u bij ons, als goede verhuurder een verhuislift huurt.

Onze tarieven kunt u hier vinden. Contact met ons kunt u of via deze pagina opnemen. Indien u een prijsopgave wilt ontvangen voor de huur van de verhuislift in Bergschenhoek, omgeving of ver daarbuiten? Ook dan kunt u contact met ons opnemen, we helpen u graag.

Wat kunt u verwachten als u van ons een verhuislift wilt huren, voor Bergschenhoek of omgeving?

 • Een moderne, gekeurde en veilige verhuislift met een draagvermogen van 300 kg.
 • Bediend door een nette, zeer ervaren chauffeur/verhuizer die ruim op tijd bij u op de afgesproken plaats aanwezig is, uiteraard met onze verhuislift.
 • Onze lift draait op de motor van de auto en er is dus geen elektra nodig.
 • De lift wordt door ons voor u opgebouwd
 • Wij bedienen de lift gedurende de huurtijd
 • De lift wordt door ons weer afgebouwd
 • Natuurlijk steken we de handen uit de mouwen om uw verhuizing vlot, netjes en goed te laten verlopen, want meehelpen doen we graag!
 • Uw bezittingen zijn goed verzekerd, zo lang ze op onze lift staan. Schade door het onjuist plaatsen, afhalen of negeren van de instructies van onze medewerker is uiteraard niet verzekerd

Wat verwachten wij van u als u ons inhuurt?

 • De datum en tijd waarop u de verhuislift wilt huren.
 • Waar en hoe lang u de verhuislift nodig heeft van ons. U kunt met ons eventueel overleggen als u moeite heeft om de benodigde tijd in te schatten.
 • De ladder dient tegen het balkon, raam, dakrand waar u door- of overheen wilt verhuizen te worden geplaatst en vrij toegankelijk te zijn vanaf de straat eronder, niet gehinderd door straatlantaarns, bomen, tramleidingen en andere kabels. Uiteraard kunnen we in diverse gevallen wel alternatieven zoeken, dus bel graag voor overleg.
 • Een ruime en veilige parkeer- en werkruimte onderaan dat raam of balkon ter grootte van 2 normale parkeerplaatsen. De wagen staat in de meeste gevallen zo’n 1-5 meter van de gevel geplaatst., récht onder dat raam of balkon. Verder weg is mogelijk, maar is afhankelijk van de situatie. Ook hiervoor geldt, belt u ons voor overleg of stuurt u ons wat situatiefoto’s via deze pagina
 • De ladder moet tegen een stevige gevel of ander rustpunt kunnen steunen. Eventuele schade aan het steunpunt valt buiten onze verantwoordelijkheid en wij laten de beoordeling daarvan aan u. Ook hier kunnen we uiteraard(vooraf) overleg met u over plegen.

Wij staan altijd voor u klaar!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd