Verhuislift Gouda

U gaat verhuizen maar uw woning is erg moeilijk bereikbaar. Of u heeft bijvoorbeeld een nieuw meubel gekocht heeft dat niet door uw trapgat kan en niet in de lift past. Wij bieden u een oplossing door het inzetten van onze professionele verhuislift. We hebben al vele tevreden klanten in Gouda, Reeuwijk of Bodegraven, maar ook Woerden en Waddinxveen en omgeving geholpen en hun verhuizing sneller, makkelijker en veiliger gemaakt.

Het is niet moeilijk om een verhuislift te huren, voor Gouda of voor de andere genoemde plaatsen in de omgeving maar ook andere delen van de randstad behoren tot ons dagelijkse werkgebied.

Onze tarieven vindt u door hier te klikken en onze contactpagina, om bijvoorbeeld een afspraak te maken, vindt u hier.

Hier lichten wij een en ander ter verduidelijking graag toe:

Onze verhuislift bestaat uit een grote ladder en een ruime open te klappen verhuisbak gemonteerd op een bedrijfswagen. De 25 meter lange ladder reikt tot ongeveer de 8e verdieping van uw appartementengebouw. Wij plaatsen de ladder tegen de gevel, ter hoogte van een groot raam, dakterras of balkon. De lift wordt vakkundig voor u opgebouwd, we bedienen hem tijdens het werk en bouwen hem af na het werk. Er kan gekozen worden voor een gesloten bak, geheel geopende bak, of deels gesloten bak afhankelijk van de stukken. Bij een zorgvuldige bediening werkt het allemaal heel makkelijk, vlot en veilig.

Op aanwijzing van onze medewerker plaatst u de in- of uit te huizen objecten tot een maximaal gewicht van 300 kg in de bak of op het grote verhuisplateau. Van piano’s tot grote kasten en banken, tafels, granieten aanrechtbladen, zonnepanelen, vogelkooien, airco units en dakdekker materialen, maar ook kleingoed, verhuisdozen en fragiele stukken zoals aquaria, we hebben ze allemaal getransporteerd. Let op, om veiligheidsredenen mag de verhuisbak uiteraard niet betreden worden!

Al uw objecten kunt u op deze manier snel en veilig in- en uithuizen en onze ervaren verhuizer helpt vanzelfsprekend graag mee, adviseert en draagt bij aan een prettige en vlotte klus. Op de lift zijn uw bezittingen goed verzekerd. Indien de schade is doordat onze instructies niet zijn gevolgd en ontstaan door verkeerd plaatsen is deze uiteraard niet verzekerd.

Onze tarieven voor een verhuislift in Gouda kunt u hier vinden.

Voor uw reservering is het volgende nodig:

 • De datum wanneer en een tijd hoe lang u de lift denkt in te zetten (uiteraard kunnen we u vooraf adviseren over de tijd dat u de lift nodig zult hebben).
 • De adressen waar de verhuislift ingezet moet worden.
 • Een goed bereikbaar balkon, terras of dakrand. Vrij van hindernissen zoals bomen, verkeersborden, kabels, schotels enz. De ladder die op onze wagen is gemonteerd wordt vanaf straat direct onder uw raam of tegen balkon enz. geplaatst.
 • Voldoende ruimte op zo’n 1-5 meter van de gevel ter grootte van minimaal 2 parkeervakken om de lift direct onder dat raam, balkon enz. te kunnen plaatsen. Een steunpunt tegen de gevel of balkonrand waar de ladder op of tegen kan leunen gevel moet sterk genoeg zijn om die belasting aan te kunnen. Uiteraard kunnen wij u hier vooraf van vakkundig advies voorzien. U bepaalt waar de lift geplaatst wordt en wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele schade ten gevolge daarvan.

Onze verhuislift is geheel selfsupporting, werkt middels een zogeheten PTO en draait op de motor. In tegenstelling tot sommige andere (goedkopere) aanbieders is dus geen elektra nodig.

Uw bezittingen zijn verzekerd, zo lang ze op onze lift staan. Echter ontstane schade door het negeren van de instructies van onze medewerker en het onjuist plaatsen en afhalen van de lading is uiteraard niet verzekerd.

Graag zien we uw reservering tegemoet, u kunt hier klikken om direct naar de reserveringspagina te gaan.

Onze medewerkers helpen u graag verder!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd