Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Verhuislift Dordrecht

U gaat verhuizen of moet een groot meubelstuk transporteren. Omdat uw oude of nieuwe woning beperkt bereikbaar is óf omdat dat ene grote stuk niet door het trapgat of in de lift past zoekt u een goede verhuislift om dit transport mogelijk te maken.

Wij staan graag voor u klaar indien u een verhuislift nodig heeft voor uw project in Dordrecht en omgeving. Onze verhuislift heeft een bereik van 25 meter en kan dus worden ingezet bij transporten tot de 8e verdieping van appartementen of andere gebouwen.

Door een verhuislift in te zetten wordt het transport of de verhuizing een stuk makkelijker sneller gemaakt en de kans op schade aan het huis en uw kostbare inboedel beperkt.
Ons dagelijkse werkterrein naast Dordrecht ook Zwijndrecht, Ridderkerk, Sliedrecht, ’s Gravendeel en Alblasserdam.

Het volgende is nodig om een verhuislift te huren in Dordrecht en omgeving:

Datum en tijd waarop u de verhuislift nodig heeft en uiteraard hoe lang u hem nodig denkt te hebben.

 • De beschikbaarheid van een groot raam, dakterras of -rand waar u de objecten door of overheen kunt transporteren, voor ú goed bereikbaar is van binnenuit, maar ook vanaf de straat daaronder zonder obstakels goed bereikbaar is voor de ladder. Grote bomen, straatlantaarns, tramleidingen of andere kabels zijn die obstakels die we bedoelen die de toegankelijkheid vanaf de straat naar dat los- of laadpunt kunnen belemmeren.

De verhuislift is een ladder met een bak die gemonteerd is op een auto die we tegen de gevel plaatsen.

 • Er dient voldoende parkeergelegenheid vrij te worden gehouden ter grootte van 2 normale parkeerplaatsen om de ladderwagen te plaatsen. De wagen wordt meestal op 1-5 meter van de gevel geplaatst, direct onder het raam, balkon enz.
 • De plaats boven op de verdieping waar geladen of gelost wordt dient een sterk en stevig rustpunt te hebben voor de ladder. De beoordeling of de verhuislift daartegen of -op kan rusten is aan u. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor eventuele schade die aan het pand ontstaat. Wij adviseren en overleggen uiteraard graag met u om tot de beste keuze te komen en de kans op schade zoveel mogelijk te voorkomen.
 • De afmetingen en het maximale gewicht en van de te verhuizen objecten.
 • Hulp van een goed stel sterke vrienden of collega’s die de handen uit de mouwen willen steken bij deze klus.
 • De laadbak mag om veiligheidsredenen niet betreden worden.

Van ons kunt u het volgende verwachten als u een verhuislift bij ons huurt:

 • Onze verhuislift is modern, goed onderhouden, veilig en gekeurd.
 • Een ervaren en behulpzame verhuizer is op het afgesproken moment met de lift aanwezigen bediend hem.
 • De lift wordt door hem opgebouwd bij aanvang van het werk en weer afgebouwd na afloop van het werk.
 • Onze expertise, instructies en advies gedurende het werk om goed en veilig te werken.
 • De deskundige bediening van de lift.
 • Wij helpen u uiteraard graag tijdens de klus, om alles goed, vlot en netjes te laten verlopen.
 • De verhuislift wordt aangedreven door de motor van de auto en er is dus geen elektra nodig
 • Zo lang uw bezittingen op onze lift staan zijn ze verzekert. Schade door het onjuist plaatsen, afhalen of negeren van de instructies van onze medewerker is uiteraard niet verzekerd

Kortom, wij zijn op de afgesproken tijd op uw locatie, bouwen de lift snel en vakkundig op bedienen hem, geven instructie, werken mee tot het einde van de klus, bouwen af en ruimen op. Wij rekenen met u af per pin of contant na afloop van het werk en onze lift vertrekt naar de volgende klant.

Op deze pagina vindt u onze prijzen. Om een afspraak met ons te maken kunt u hier contact met ons opnemen.

Onze medewerkers staan voor u klaar.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder