Verhuislift Den Haag

U gaat verhuizen, maar uw oude of nieuwe woning is helaas niet goed toegankelijk. U kunt uzelf een hoop fysieke ellende besparen en schade aan huis of inboedel voorkomen door een verhuislift te huren. Wij kunnen voor u een prima verhuislift inzetten in Den Haag, Delft, Voorburg, Wateringen, Naaldwijk, Rijswijk, Hoek van Holland met maar liefst een bereik van 25 meter. Ook andere plaatsen in de regio van Den Haag behoren tot ons werkgebied.

De lift bereikt met deze 25 meter meestal de 8e verdieping van het pand. Hogere flats en gebouwen zijn veelal voorzien van goede en ruime interne liften, waardoor 25 meter veelal toereikend is. Eventueel kunt u op aanvraag bij ons ook een grotere verhuislift huren die tot de 10e, 11e en soms zelfs tot de 12e verdieping reikt.

Wat moet u doen om een verhuislift in Den Haag en omgeving te reserveren?

 • De datum wanneer u onze verhuislift nodig heeft doorgeven,
 • Zo ook het tijdstip waarop u de verhuislift wilt hebben en hoe lang u hem wenst te gebruiken
 • Een groot (verhuis)raam, balkon, terras, dakrand etc. goed bereikbaar maken vrij van obstakels zoals bomen, straatlantaarns, tram- of elektriciteitskabels.
 • Onderaan dat raam, terras enz. voldoende ruimte, minimaal 2 parkeerplaatsen, vrij maken om onze verhuislift te plaatsen.
 • Zie de lift als een grote ladder die wij schuin tegen de gevel plaatsen. Hij staat gemonteerd op een bedrijfsauto met een draagvermogen van 300kg, die recht onder het raam, dakrand etc. moet staan. (Vaak 1 -5 meter van de gevel).
 • Een stevig rustpunt, zoals de gevel, de dakrand, het raamkozijn en dergelijke, waar de ladder van de verhuislift tegenaan kan staan. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor eventuele schade aan die delen van het pand en laten de beoordeling aan u om de verhuislift hierop te laten rusten. Wij adviseren u graag alvorens u beslist de lift in te zetten, zodat de risico’s zo veel als mogelijk worden uitgesloten.
 • Indien gewenst kunnen wij een stel fitte en ervaren verhuizers die u helpen met sjouwen beschikbaar stellen.

Puntsgewijs hieronder wat wij voor u doen als u bij ons een verhuislift, voor Den Haag of in de hiervoor vermelde plaatsen huurt:

 • Een ervaren en vakkundige chauffeur/verhuizer die op de afgesproken tijd bij u op de afgesproken plaats aanwezig is, uiteraard met verhuislift.
 • De lift wordt aangedreven door de motor van de auto en er is dus geen elektrische aansluiting nodig.
 • We bouwen de lift zorgvuldig voor u op.
 • Onze medewerker bediend de lift gedurende de volledige huurtijd.
 • We bouwen de lift weer af en we ruimen alles keurig op.
 • We adviseren u hoe u het beste kunt laden en lossen en om de verhuizing vlot, netjes en goed te laten verlopen helpen wij u natuurlijk graag.
 • Uw bezittingen zijn goed verzekerd gedurende de tijd dat ze op onze lift staan. U zult begrijpen dat schade door het negeren van de instructies van onze medewerker en onjuist laden en lossen niet is verzekerd.

Nogmaals ter verduidelijking: Behalve het laden en lossen hoeft u zelf niets te doen met de lift, Om alles vlot en veilig te laten verlopen wordt u door ons deskundig geadviseerd. Wij voeren ons werk op de locatie met u uit en na afronding van de werkzaamheden vertrekken wij weer. U hoeft dus niets op te halen, geen borg te betalen, geen onbekend en gevaarlijk op- en afbouwwerk waar u geen ervaring mee heeft. Dus geen lastige rompslomp maar: afspraak maken, verhuislift inzetten, verhuizen en klaar!

Onze tarieven en de vele mogelijkheden vindt u op deze pagina. Voor een brochure kunt u hier  klikken. Voor onze contactpagina en voor het maken van een afspraak klikt u hier.

Verhuislift in Den Haag? Wij horen graag van u!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd