Verhuislift Bergschenhoek

Wij hebben de ideale oplossing voor uw verticale transport van grote objecten en tijdens verhuizingen. Onze professionele verhuislift wordt regelmatig ingezet in Bergschenhoek. Maar ook in de plaatsen rond Lansingerland zoals Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Pijnacker kunt u ons dagelijks tegenkomen.

Als onderdeel van ons professionele verhuisbedrijf, Seniorenhulp Nederland, dé specialist op het gebied van seniorenverhuizingen en woningontruiming, gevestigd in Bergschenhoek, zijn wij een separate verhuislift verhuur gestart.  De lift wordt voornamelijk ingezet in Zuid-Holland en directe omgeving.

De verhuislift is volledig selfsupporting en staat gemonteerd op een Volkswagen T5. Het bereik is maximaal 25 meter d.w.z. tot circa de 8e verdieping van een appartement. U kunt hem voor de benodigde uren reserveren via deze link.  Een van onze ervaren en behulpzame medewerkers installeert de verhuislift voor u op het afgesproken tijdstip en bedient hem. Hij zorgt ervoor dat alles vlot en veilig verloopt, geeft u deskundig advies en helpt graag waar nodig. Na afloop van de werkzaamheden bouwt hij de lift af en vertrekt.

Op deze manier hoeft u zélf niet te experimenteren en worden mogelijke risico’s zoals omvallen of afvallen van lading voorkomen. Borg hoeft u niet te betalen en wij rijden de lift voor. Op de manier dat wij werken hoeft u zich geen zorgen te maken over veiligheid en bediening.

Indien u meer wilt weten of indien u een prijsopgave wilt ontvangen voor de huur van de verhuislift  in Bergschenhoek of omgeving kunt u contact met ons opnemen via deze pagina. Onze tarieven kunt u hier vinden.

Puntsgewijs wat u kunt verwachten bij het huren van een verhuislift, voor Bergschenhoek of omgeving:

 • Een gekeurde en veilige selfsupporting verhuislift met een draagvermogen van 300 kg. en een bereik van max 25 m.
 • Installatie en bediening door een zeer ervaren chauffeur die ruim op tijd met onze verhuislift bij u op de afgesproken plaats aanwezig is.
 • Onze lift draait op de motor van de auto en er is dus geen elektra nodig.
 • Wij bouwen de lift voor u op.
 • Gedurende de huurtijd bedienen wij de lift.
 • De lift bouwen wij weer voor u af.
 • Om uw verhuizing vlot, netjes en goed te laten verlopen steken we natuurlijk de handen uit de mouwen, want meehelpen doen we graag!
 • Zolang ze op onze lift staan zijn uw bezittingen goed verzekerd. Schade door het onjuist plaatsen, afhalen of negeren van de instructies van onze medewerker is uiteraard niet verzekerd

Wat verwachten wij van u als u ons inhuurt?

 • Waar en wanneer u de verhuislift nodig heeft.
 • Hoe lang u de verhuislift denkt nodig te hebben. Wij adviseren U graag als u moeite heeft om de benodigde tijd in te schatten.
 • U dient een ruime en veilige plaats ter grootte van 2 parkeerplaatsen te reserveren op zo’n anderhalve meter van de gevel onderaan de plek waar vandaan of naartoe u de objecten wilt verhuizen. Grotere afstand van de gevel is mogelijk maar moet ter plaatse worden beoordeeld.
 • De ladder wordt geplaatst tegen een balkon, raam of dakrand en dient vrij toegankelijk te zijn vanaf de straat eronder, niet gehinderd door straatlantaarns, bomen, tramleidingen en andere kabels. Neem contact met ons op om In goed overleg een passende oplossing te vinden. Alternatieven of andere methodes zijn soms mogelijk, ook hiervoor geldt, belt u ons voor overleg of stuurt u ons wat situatiefoto’s via deze pagina
 • Een stevige gevel of ander rustpunt is nodig om de ladder te ondersteunen. U geeft het mogelijke steunpunt aan en eventuele schade hieraan valt buiten onze verantwoordelijkheid. Uiteraard kunnen we vooraf ook dit met u overleggen.

Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd